KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 3, 2011

"CANTIKLAH...TERIMA KASIH YE?"


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Actually saya nak buat entry terima kasih tapi asyik terlupa plak. Hehehe. Korang nampak kat grafitti kat atas tu? Itu hasil tangan Aimifiqa. Ini kali pertama ada blogger yang sudi buat sesuatu macam ni kat saya. Suka sangat sebab memang cantik. Saya kan suka warna biru. So, kenalah dengan citarasa saya.

Aimifiqa ni memang kreatif. Saya mengaku awal-awal memang langsung tak pandai nak buat grafitti guna software ni. Header kat atas tu pun saya edit guna paint je. Hehehe.

Anyway, saya buat entry ni untuk ucapkan terima kasih banyak kat Aimifiqa sebab sudi buatkan Grafitti ni untuk saya. Terima kasih banyak-banyak ye?

Kalau korang nak ambil dan tampal kat blog korang pun, silakanlah. Alang-alang linkkan sekali dengan blog saya ni. Hehehe. Demand lebih plak saya kan? 

p/s : Bukan senang untuk blogger lain nak bagi sesuatu macam ni pada saya, so, saya hargai sangat-sangat.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

18 comments:

  1. kreatifnye.. cantek.. pandai dia buat..

    ReplyDelete
  2. cantik! tapi orang2 seni lagi memahami bab2 mcm ni. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh cantiknye..
    untung nasz dapat..hehe





    jiran nasz,
    cik ana.

    ReplyDelete
  4. sgt2 cantik2..actually saya salah seorang yg sangat kagum ngan grafitti..bersahaja je dorg ni..selalu tgk kat dinding2 sg klang..mengagumkan :)

    ReplyDelete
  5. huyoo..mmg cantik..nk ush tuan blog die plak la..

    ReplyDelete
  6. Salam kenal. Dari segmen lulu. Dah jadi follower :)

    ReplyDelete
  7. cantek cantek...buat header la NasZ..
    cantek tu

    ReplyDelete
  8. wah cantik canti,,g edit pakai paint tu pun smart per,,kreatif :) ,,,aku lansung tak pandai buat header,,lukis sendiri je,,haha

    ReplyDelete
  9. mmg tabik kat insan2 kreatif :)..

    ReplyDelete
  10. kembor ku
    aimifiqa
    heeee
    mimi pon bakal mendapatkannye
    hihihihihi

    ReplyDelete
  11. Miss Normala : hehehe.. memang cantik pun.

    mizzkechique : memang kreatif dan cantik.

    roha : betul tu. cuma saya ni tak la berseni sangat. hehe.

    anamizu : ye. saya untung. muahaha.

    aryani : ye? saya pun kagum gak.

    cinnamon : memang cantik kan?

    Fendy : hehehe. nice kan?

    Han : g usha cepat. minta kat dia satu. hehe.

    Cik Rose : hehehe. cantik kan?

    Kasih Kita : salam kenal gak. thanx sudi datang.

    aini che din : ye. thanx aimifiqa sebab sudi buat kat saya.

    hyazz : mmg cantik. nak buat header? suka header lama lagi. hehe.

    yen : header edit dengan paint tu smart? wah..ada gak org puji. thanx yen.

    ziraziz : betul2. kita tabik spriiingg.

    aimie amalina : hehehe. ye ke? mimi paw aimifiqa ek? hehehe.


    Ummi : thanx to aimifiqa. hehe.

    ReplyDelete
  12. thanks nasz for entri ini. terharu!!! sbnarnya da lama x bukak blog ni. dan tak perasan pun post ni. btw, sgt hargai anda.

    ReplyDelete