KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, October 22, 2011

PROGRAM KAUNTER KHAS

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ni ada program kaunter khas di Bangunan Persatuan Cina Hilir Perak, Teluk Intan, Perak.

Sampai pukul 12 tengah hari je. Pastu balik Bagan Datoh je. Inilah aktiviti saya untuk hujung minggu ni.

Korang buat apa hujung minggu ni? Ce citer.

p/s : Nak makan Mcd la pasni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. kaunter khas utk ape tu? hmm.. hujung minggu ni ade kelas bahase..

    ReplyDelete
  2. jeemput: http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/10/contest-relaks-tenang-simple-entry.html

    ReplyDelete
  3. harini keje 1/2 day. balik karang nk mkn laksa boleh?? :)

    ReplyDelete
  4. selalu makan mcd, nanti tembab tak tahu

    ReplyDelete
  5. ziarah orang baru lahir kat dunia ni,n kenduri kawin..di klang..pastu nak ajak anak2 mkn nasi arab/nasi mandy..Insya-Allah..

    ReplyDelete
  6. huhuhu duk umah aje mengemas... hehehehe

    ReplyDelete
  7. nak buat assignment yg tak siap2 lagi...2minggu lebih je lagi masuk belajar semula...

    ReplyDelete
  8. Tak ada buat apa...malam baru keluar bawak anak jalan2...

    ReplyDelete
  9. mm..plan awalnya nak attend gathering blogger esok, tapi x dapat turun KL..huhu..

    mcd? mm.. mabeles lah!

    ReplyDelete
  10. Salam;
    Boringlah cuti minggu ni..jabatan aku dah kekeringan duit,start bulan 10-12 semua aktiviti luar dibekukan termasuk krusus2 semua..susahnya bernaung dibawah Kementerian dalam negeri ni,baget selalunya tak sampai hujung tahun dah habis..

    ReplyDelete
  11. ooooooo
    hari ni mimi jenjalan kat 1 borneo pas tu lupe x hupdate belog lagi
    hahahaha




    p/s: ohh..kat rumah ada piano kecik je..adik main..akaknye x reti..aahahah

    ReplyDelete
  12. hujung minggu.. sabtu akak layan graduasi fom 5 budak2 sek akak kat Hotel Quality SA, ahad plak akak p senawang NS adik nikah.. fulamak weekend yg penuh warna-warni ..

    ReplyDelete
  13. hujung minggu yg m'bosan kn..ingt nk kua jumpe kwn..tp,,my parents pulak yg kua bedue..so,,kne jg adik2..errr

    ReplyDelete