KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, October 8, 2011

DAPAT HEADER BARU...THANKS CIK EN

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang nampak kan header baru saya kat atas kan? Hehehe. Header kat atas tu hasil daripada Cik En. Hari tu, Cik En ada buat contest dan hadiahnya Header free. Seronok sebab ini first time ada orang buatkan header untuk saya. Sebenarnya saya minta tema biru tapi Cik En buat 2 header. Satu tema biru macam saya nak dan satu lagi tema background gelap. Korang boleh tengok kat bawah ni:

Ini tema yang saya minta - Biru

Ini tema background pilihan Cik En

Saya rasa tema yang Cik En pilih lebih smart. So, saya decide nak ambil tema background pilihan Cik En sebagai header baru saya. Hehehe.

Terima kasih Cik En sebab sudi buatkan header untuk saya. Korang nak header, korang terjah dan minta kat Cik En la ye? Hehehe.
Nak imbas balik Header-Header lama saya yang tak berapa lama pun. Korang tengok kat bawah ni :

Ini header pertama saya. Saya edit guna Paint je. Hehehe.

Ini header saya yang kedua. Sama gak. saya buat simple dan edit guna Paint je.

So, inilah sejarah header-header yang saya ada sejak blog ni diwujudkan.

p/s : Hari ni nak makan nasi dengan ayam goreng. Kempunan dah ni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

45 comments:

  1. cantik...headar tue...pandi En En buat...patut la...nampak tadi....bila singgah sini...

    ReplyDelete
  2. tuan blog baju merahnyaaaa....hehehhe

    ReplyDelete
  3. cantik header baru ni..

    untungla ade org buat kan :)

    ReplyDelete
  4. aisehhhhhh
    tetibe nak edit header sendiri lag
    kakaka
    cantik2!

    ReplyDelete
  5. lawa2.... jeles pulak rasenye,...heeee

    ReplyDelete
  6. agree with cik en.. nice header ;)

    ReplyDelete
  7. background Cik En,nostalgia..saya suka..

    ReplyDelete
  8. Salam;
    Aku suka yang warna biru cantik dan bernyawa.

    ReplyDelete
  9. wahhh!!
    cantik3!!
    terserlah kehensemen nye :P




    jiran nasz,
    ana :)

    ReplyDelete
  10. congrets! lawa header die... =)

    ReplyDelete
  11. amboi. hensem header baru! hehe :D

    ReplyDelete
  12. tahniah Abg Nasz.. haha.. terbaik r... cool

    ReplyDelete
  13. terbaik bro..header yang sempoi.. me likey!!

    ReplyDelete
  14. ctk header2 tu...

    http://sukahati-fieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. waaaa baru nampak mantop! matang, macam-macam lagilah...taniah. bro

    ReplyDelete
  16. wahhh..header baru la..smart!
    ni yang nak buat header baru jugak ni..hee~

    ReplyDelete
  17. bestt nye dapat header baru . .
    hehehe . .
    header cik kiah jugak yg buruk jee memanjang . .
    hahaha . .
    ^^

    ReplyDelete
  18. ada kemajuan..semakin lama semakin stylo header blog ni..thumbs up!!

    ReplyDelete
  19. Cantik. Tp kenapa latar belakang rumah?

    ReplyDelete
  20. waaa...bestnyer dpt header free =)

    ReplyDelete
  21. wah....mmg cantik dan yg bestnya org tolong buatkan..

    ReplyDelete
  22. patutlah tengok header dah tukar..tahniah ye menang header.

    ReplyDelete