KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 31, 2011

SEGMEN BLOGLIST FARASAKURA : PEMBUKAAN BLOGLIST BARU :]

Nak Join? Klik SINI


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Hari ni saya agak jarang update blog sebab terlalu busy dengan kerja di ofis siang tadi dan malamnya saya busy mengupdate segmen Perang Blogger. Alhamdulillah segmen tu ramai yang sertai dan ramai gak yang menunaikan tanggungjawab masing-masing. Hehehe.


Tadi berblogwalking, ternampak satu blog ni ownernya buat segmen bloglist. Saya tertarik sebab blog ni memang simple sangat. Senang nak loading. So, saya pun decide nak support dan join segmen bloglist dia.


Tarikh tutupnya? Saya pun tak faham sangat sebab ownernya dia cakap:


"Bloglist ini dibuka sampai hari ahad malam 1359 malam"


So, kalau korang pun tak faham, korang g tanya teruslah kat owner segmen bloglist ni. Hehehe.


p/s : Banyak aktiviti bulan November ni. Tapi blog insya Allah tak diabaikan. Hehehe.


Wassalam.




-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. elok jugak tu .. boleh luaskan lagi empayar blog :)

    ReplyDelete
  2. Salam, aku tak terkejar semua. Kerja berlambak nak-nak ujung bulan.
    Blogging pun suka-suka, update entri kalau sempat je :)

    ReplyDelete
  3. seranngg :)

    http://sharksempoi.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. cikhoneybee tagg abg naz kt cni : http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

    ReplyDelete
  5. bagus cek nazs ni
    support ni

    selamat bersegmen!=]

    ReplyDelete