KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, October 13, 2011

"CINTA MUKA BUKU"



Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tengah syok layan lagu si Najwa Latif ni. Siap download lagi video clip dia. Hehehe. Tajuknya Cinta Muka Buku. Lagu ni simple je. Dengar pun comel je si Najwa Latif ni nyanyi.

Saya terdengar kat radio hari tu, terus buka youtube download. Korang dah dengar belum? Korang dah tengok video clip lagu ni belum? Kalau dah, tengok sekali lagi. Kalau belum, meh tengok video clip sambil dengar lagu dia. Hehehe.

p/s : Suka tengok si Najwa Latif ni senyum. Comel. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

18 comments:

  1. nice.....comey najwa latif ni kan?

    ReplyDelete
  2. suka tgk budak lelaki dalam klip video neh..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. selamat pg!
    Najwa Latif mmg cute !
    lagu dia pun best ~

    ReplyDelete
  4. mungkin anda jatuh cinta pda penyanyi cinta muka buku

    ReplyDelete
  5. 2 juta pageviews kat youtube....gempak tu...

    ReplyDelete
  6. dah tengok dah, tapi aku xsuka lirik lagu ni...apapun, najwa ni berbakat

    ReplyDelete
  7. pernah dengar Najwa Latif nyanyi lagu Baby (Justin Bieber)..sedap kot suara dia :)

    ReplyDelete
  8. pembetulan: face-book=buku-muka

    pelajar tingkatan 4 yang masih belum matang.

    meh abang bagi tuisyen bm

    ReplyDelete
  9. hehe..pasni nak cipta lagi Cinta mirc lak..

    ReplyDelete
  10. suke jgk lgu neh..
    n fst tyme tgk vdeo klip tu..tq :)

    ReplyDelete
  11. sy suka dgr lagu yuna tajuk Memo..cuba try dgr, hayati lirik pastu tgk videonya..comel hehe

    ReplyDelete
  12. cer dengar lagu 'putus di twitter' plak...lagu nyanyian encik mimpi...blogger hebat gak tuh...;)

    ReplyDelete