KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 2, 2011

SEGMEN : TAMBAH TRAFIK BLOG !

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya nak join segmen tambah trafik blog yang dianjurkan oleh Salwa plak. Hehehe. Rajin saya join segmen hari ni kan? Takpe, bukan hari-hari saya rajin. Ada gak hari yang saya malas. So, alang-alang dah rajin hari ni, saya join segmen yang menarik perhatian saya.

Segmen ni memang betul-betul menarik perhatian saya. Terus saya nak join. Sebenarnya memang simple giler segmen ni. Tarikh tutup segmen ni adalah 5hb Oktober 2011 (pukul 2.30 petang).

So, korang nak tingkatkan trafik blog korang tak? Kalau nak, jom join segmen ni. Hehehe.

p/s : Esok pagi ada meeting dengan ketua-ketua kampung plak. Saya yang paling muda la nampak. Layan je la.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

37 comments:

  1. kakak pun dah lama tak join segmen ni, kakak kurang ada masa nak bw, sibuk sangat

    ReplyDelete
  2. Yatie : xpe kak. saya faham.

    Ahmad Haziq : hehehe..tengah rajin, join je la.

    ReplyDelete
  3. singgah , haha nd dah follow you balik :P

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn singgah dari segmen same :)
    suke3 ! hehe..

    ReplyDelete
  5. hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. Athirah : thanx sudi singgah dan follow saya.

    salwaismail : sama2. hehe.

    eyryn : thanx sudi singgah eyryn.

    ReplyDelete
  7. wanie wonek : thanx sudi singgah dan follow saya.

    ReplyDelete
  8. polskahackrew : thanx sudi singgah.

    ReplyDelete
  9. salam n hye NasZ~!!

    sy dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye..thanks!!

    Greennn Inspiration

    ReplyDelete
  10. terima kasih daun keladi, sudi la singgah lagi :)

    ReplyDelete
  11. Nisa : thanx sudi singgah sini ye?

    genk : sila2 singgah lagi. hehe.

    roha : sama2 daun laksa. sedapnya laksa tu.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum , salam kenal :')

    kita dtg dr segman yg sama..
    mai lah dtg blog kita..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum , salam kenal :')

    kita dtg dr segman yg sama..
    mai lah dtg blog kita..

    ReplyDelete
  14. singgah sini jenguk peserta :D
    dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

    salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. sis gadis follow kamu,, jom golek2 blog sis gadis..maceh :D

    ReplyDelete
  16. ku singgah dari segmen yg sama http://farzly.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html..salam kenal

    ReplyDelete
  17. singgh cnie tmbh trafik...hehe..

    slm ceria ;p

    done fllw u =)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, Eza datang dari segmen Salwa Ismail. Eza singgah sini nak naikkan traffic blog awak.. Hik3… Salam kenalan dari Eza, Happy blogging ^_^. Jempot singgah blog Eza yer…I welcome you to come~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen salwa :)

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. hye.. singgah dr segmen yg same..done follow u.. jum ke sana!

    http://sayetaksukemasam.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
  21. hi...dtg dr segmen yg sama...
    done follow...
    sggh blog saya ye...=)

    ReplyDelete
  22. aku bawa surat dr salwa... pon pon pon... (~_~)

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  23. Kunjungan balas di sini... follow u ... thanks ye...

    ReplyDelete
  24. salaam singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan.. follow u..
    jemputlah ke blog

    http://www.sempoi-gile.com

    ReplyDelete
  25. join dr segmenn yang same, jum tggl jejak :)

    ReplyDelete
  26. join dr segmenn yang same, jum tggl jejak :)

    ReplyDelete
  27. hye abg Nasz cik abbit singgah sini yer..
    http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-bloggggg.html

    ReplyDelete
  28. Singgah sini. Jemput ke blog saya.

    http://cikalyaa93.blogspot.com/

    thanks kalau sudi singgah.. =)

    ReplyDelete