KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, October 4, 2011

JAWAB BALAS JOM TANYA NASZ PART 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang dah baca belum Jawab Balas Jom Tanya Nasz Part 1? Kalau belum, klik PART 1 ni. Hehehe. Ini jawapan dari  JOM TANYA NASZ SOALAN.

Ini jawapan untuk Part 2 plak.

Jawapan:
Camne nak add by Nuffnang? Ini kalau nak explain, satu entry pun tak cukup. Hahaha.
Camni la Mira, Mira bleh godek-godek website Nuffnang ni. Daftar dan baca bagi faham. Kemudian, kalau nak lebih faham, Mira taip je kat Google Search soalan yang Mira nak tanya tu. Sebab saya yakin info dan tutorial berkenaan Nuffnang banyak kat internet. Kalau ada kelapangan, saya buat satu entry tentang Nuffnang ni ye? Hehehe.

Jawapan:
Bercinta? Yup, saya pernah bercinta. Tapi sekarang ni single dan available. Hehehe.
Ramai follower? Sebabnya dorang suka kot blog buruk ni? Hehehe. Biasanya saya akan join segmen dan kemudian terjah semua blog yang join segmen tu. Pernah dalam sehari, saya terjah lebih 200 blog. Gila kan? Ramai komen entry saya sebab dorang nak komen. Bukan saya paksa ye? Hehehe. Sebab rasanya saya lebih suka tulis entry yang general je. So, semua orang boleh kongsi apa yang dorang tahu. Betul tak?

Jawapan:
Bila nak kawin ye? kawin ek? (Berfikir dengan penuh serius). Esok pun boleh kalau dah ada calon. Hehehe. Sebenarnya tengah tunggu Heliza Helmi ataupun Yuna Zarai nak suruh saya masuk meminang je ni. Hehehe. Insya Allah, bila dah ada yang sesuai dan serasi.

Jawapan:
Rumah belum lagi mampu beli. Sekarang ni saya menyewa je rumah tapi tangganya memang takde sebab rumah biasa je. Hehehe. Mendirikan Rumah Tangga ni kawin kan? So, jawapannya, sila-silalah rujuk jawapan di atas ye? Hehehe.

Jawapan:
1. Panggilan manja kat rumah? Sampai ke rumah ditanya. Hahaha. Oklah, selalu kat rumah, emak dan adik-adik saya panggil saya Ace. Kawan-kawan panggil saya Naser tapi dulu masa sekolah menengah, kawan-kawan sekolah panggil saya Saner. Hehehe.
2. Impian yang belum dicapai? hurm... Nak jadi Melancong ke seluruh dunia. Hehehe.
3. password blog modh naser.com saya takde. Sebab blog saya ni MOHD NASER.com. blog modh naser.com tu orang lainnyer kot? Hehehe. (Ejaan Sue salah).

Jawapan:
Biodata saya? Hahaha. Boleh je.
Nama : Mohd Naser bin Mohd Nadzeri
Umur : 27 tahun
Tarikh lahir : 07.04.1984
Status : Single
Studi : SK Padang Tembak 1 Kuala Lumpur, SK Sungai Bakap Penang, Penang Free School dan UiTM Seri Iskandar Perak
email : skysaner@gmail.com
Itu je la. Nak lagi, g tengok kat Facebook saya ek? Muahaha...

Itu je soalan maut yang korang tanya saya. Saya dah jawab ek? Hehehe. Dah macam artis betul plak. Hehehe.

p/s : Kebanyakkannya perempuan tanya. Malu la plak. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-




Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. alamak .. silap eja la.. klu tk dh leh hack blog nih.. hehe

    ReplyDelete
  2. umur 27? sedang elok dh tu...nanti sy suruh kwn sy, dia kwn kpd kwn Heliza bg tau kat Heliza.

    ReplyDelete
  3. waahh...ade soal jawab la... huhu...x dapat nak tanya soalan panas2 kat nasz...baru online...



    hmm..nak tanye jugak.. tak kire la nak jawab ke tak.. heee...

    soalan ringkas dan padat..

    "seronok ke berblogging ni bagi nasz"

    ReplyDelete
  4. ahahhahaha..suka bace soklan2 kt ats...soklan cepu gangsa byk jugak ye..

    ReplyDelete
  5. wahhh berani mati tuh soklan die..hehe! cayalah nasz jawab ;)





    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha..tu la blh plak tnye soklan cmtu an..hahaha..thanks nasz! ;)

    ReplyDelete
  7. ha'ah la...bru prasan..........girl je yg tanya...hadoiii.....mrh la gf nasZ nnt....hahahaha :)

    ReplyDelete