KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 3, 2011

"KACAU BETUL LA POWER SAVING NI"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Pernah tak korang tengah syok baca entry, tiba-tiba "power saving" kacau pembacaan korang? Korang apa ye? Saya selalu kena. Dalam hati saya masa tu secar jujurnya fikir :

"Apa motif dorang letak power saving ni?"

"Dorang tak suka kot saya baca entry blog dorang?"

Saya minta maaf kalau ada yang terasa. Cuma luahkan apa yang saya rasa. Kalau korang korang nak rasa apa yang rasa, cuba korang kusyuk baca dan tiba-tiba power saving kacau pembacaan korang, hilang feel nak baca dah kan?

Cuma luahan pendapat je sebab blog saya pun bukan bagus sangat. Cuma, saya nak korang berada di tempat saya, korang akan rasa apa ye?

p/s : Niat nak improvekan blog korang je. Kalau terasa, saya betul-betul minta maaf. Takde niat nak sakitkan hati sesiapa.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

21 comments:

  1. tujuannya nak suruh pembaca membaca dengan aktif, iaitu scroll ke atas dan ke bawah.. klik sana klik sini...hehe

    ReplyDelete
  2. itu la, ntah la kita membaca ,mesti la lama, bila dah lama muncul la benda alah tu, so tak tau apa motif diorg yang guna power saving ni,

    ReplyDelete
  3. same la....leceh btul kalau tgh baca tetiba itam

    ReplyDelete
  4. hahahaa.. terganggu ka power saving ni?? klu ada power saving ni mcm cantik je belog.. hahaha.. adaka..

    ReplyDelete
  5. yui92 : ye la tu. haha.

    opienion : motif buat power saving itu utk apa ye? nampak cool kot? hehe.

    Munna : slalu kena gak camtu. khusyuk tgh baca tiba2 itam screen, memang potong betul.

    Cik Suer : Cantik ek? Hehehe. nmpak advance kot?

    ReplyDelete
  6. Entah la...kita pun tak suka jugak huhuhu...tehgah2 baca best2...tiba2 padam...

    ReplyDelete
  7. betul3....hahah

    menganggu tumpuan pembacaan:)hihi

    ReplyDelete
  8. eh tp betul la kalau kita baca sambil scroll2 atau klik2 dy xjadi benda alah power saving tu.. gerak2kan mouse pun dah cukup =p=p=p

    ReplyDelete
  9. aah.. tau xpe..
    xsuka kalau ade bende tu..
    ape function nye pun tah,,
    saving sgt ke power nye pun. hee

    ReplyDelete
  10. errr dorang nak save energy kot nasz :P




    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  11. power saving tu btol ke saving? huhu.. tk perlu kot.. sy pon tk suke.. tngh khusyuk2 membace tibe2 klua bende lain.. hilang feel

    ReplyDelete
  12. cik rose : sama la kita. potong stim betul. hehe.

    yayath : betul tu. ganggu tumpuan je.

    eya : bkn tak suka tapi kurang gemar. hehe.

    yui92 : ye tapi saya mana pakai mouse. saya pakai netbook. lagipun, saya baca pelan2. bukan jenis baca berdesup macam tu je. awak tak suka org baca entry awak ek? hehe.

    eiyza : tak tau sama ada saving power kat mana. tapi mungkin bagi dorang nmpak cool kot? hehe.

    anamizu : save energy ek? mungkin. hehe.

    sue perbs : betul3. hilang feel. kadang2 duk baca, tiba2 jadi hitam, bila buka balik, mata melilau cari tempat last baca tadi. hehehe.

    ReplyDelete
  13. tak perlu kot power saving nih.. ganggu konsentrasi jer..

    ReplyDelete
  14. selalu jugak kena..memang mengganggu..nak baca entri dengan santai pun x leh..bagi aku widget tu antara widget yang merapu..setiap pc dan lapy dah memang ada pawer saver..cuba owner2 blog set pawer saver tu pada pc atau lapy macam blog dorg..mesti bengang..sikit2 gelap..nama saja pawer saver tapi ia sebenarnya tidak efisyen..sebab ia hanya menjimatkan tenaga jika kita biarkan pc atau lapy on selama 3 hari tanpa ada pengguna..kalo nak jimatkan tenaga electric..malapkan screen lapy dan pc..

    Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

    ReplyDelete
  15. wie : betul tu. rasanya tak perlu sebab lebih kepada gangguan je.

    polskahackrew : betul tu. kat pc atau lappy dah ada setting utk power saver. bagi owner lappy or pc tu sendiri pilih nak power saver atau tak. senang cite.

    ReplyDelete
  16. sye pkai power saving ... maaf la kalo ia ganggu pmbacaan mr nasz... tp tujuan sya pasang adlh untk support earth hour ... ia adalh simbol y kita myokong... nk g kmpen sana sini ... serasa cm tk mmpu .. so bg sj tht a way show some support .. huhuhu sori la kalo ia ganggu k .. (^^)v

    ReplyDelete
  17. hahaha betol.. ce tye depa pe motif pkai mende tuh..

    ReplyDelete
  18. sj : owh...takpe. setiap org ada sebabnya. cuma, saya kalau dah diganggu bila baca, mcm tak best je. hehehe.

    cik gugu : cuba cik gugu buat satu entry tanya dorang motif buat benda tu? hehehe. ok tak?

    ReplyDelete
  19. abg nasz..."sentap hati mak nak" (tgn didada mata ke atas....hahahaha......already buang power saving...sbb yana pun rasa cam merimaskan....

    ReplyDelete
  20. QasehCinta : hehehe. teguran untuk improve je. sebab blog kita ni bukan kita je yg baca, orang lain pun baca.

    ReplyDelete