KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 16, 2011

SAMPAI GAK PEKAN TELUK INTAN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Sebenarnya rasa malas nak keluar sampai Teluk Intan. Tapi saya biar je badan saya buat keputusan. Sampai gak saya gak saya kat Teluk Intan walaupun hati saya cakap tak nak.

Bila fikir balik, dah dekat beberapa minggu hari sabtu dan ahad saya terperap dalam rumah sewa saya je. So, ingat nak release tension dan jalan-jalan kat Teluk Intan. Saya senang dapat idea untuk update blog bila keluar jalan-jalan camni.

Biasanya saya suka tengok gelagat orang yang shopping dan jalan-jalan kat Teluk Intan ni. Macam-macam saya boleh tengok. Jap lagi saya nak menapak je. Pusing satu Pekan Teluk Intan. Tak besar sangat pun. Hehehe.

Ada sesiapa nak ikut atau temankan saya?

p/s : Nak cari kasut kot? Dah lebih 2 tahun tak tukar kasut hitam untuk ke ofis.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. dekat2 watson ada banyak kedai kasut best

    ReplyDelete
  2. aiishh..smpai ke teluk intan lak ek

    ReplyDelete
  3. Allhamdulillah... akak tak pernah sampai sana... huhu...

    org laki jarang tukar kasut, tp klu dah tukar mesti yang berbaloikan tahan lama...

    org ppuan mcm akak slu tukar tp yg murah2 jer pakai jer brapa bulan tukar lg.... hband slu marah, dia ckp beli la yg mahal skit biar tahan lama.... alahai....

    ReplyDelete
  4. sekala sekali meh le turun Ipoh

    ReplyDelete