KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 17, 2011

"KAMI CUMA KAWAN JE"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Sebenarnya saya ni tak fahamlah dengan perempuan ni. Sori kepada sesiapa yang terasa k? Kalau tak couple tu, bagitau je dah couple. Tapi, bila ditanya,

"Takdelah. Kawan je"

"Kami takde apa-apa pun"

Padahal dalam Facebook siap berlove-love lagi. Siap panggil sayang lagi. Sebenarnya, apa yang dorang fikir? Nak pasang 33 orang ke? Hehehe.

Kalau dah couple tu, sila-silalah maklumkan sebab nanti timbul salah faham, pandai plak pakwe dia nak sound-sound. Pastu, buat sentap-sentap plak. Kalau dah sayang sangat, kawin je.

Entry ni takde kaitan dengan sesiapa pun. Jangan ada yang terasa plak. Cuma luahan pandangan saya yang masih mencari kefahaman seorang perempuan.

p/s : Sori banyak-banyak. Saya dah buat apa yang saya rasa patut saya buat.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

18 comments:

  1. I'm quite used with all the words...

    It's common if I call people with "Sayang, Dear, Love, etc..."

    Plus, don't get surprise if I just post to my friends saying that "I Love You or I Miss You."

    no offense.

    Ladies prefer to hear good sayings while guys prefer supportive touch. =D

    ReplyDelete
  2. errrrr bab ni mmg pompuan tu takot saham jatuh kot nasz =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. wujud kan org2 mcm ni.. tak yakin dengan pasangan dia kot,

    ReplyDelete
  4. ahaks..mmg ad pon girl cm2..tp,,sy x cm2..kt fb,,twitter & blog mmg sy tulis in a relationship..hehe :)

    ReplyDelete
  5. aha, penggunaan kata syg dalam gurauan kot. tak salah rasanya. haha. lelaki pun ada macam tu ^_^

    ReplyDelete
  6. hamba sebagai perempuan juga xfaham dengan perempuan sebegitu..apatah lagi tuan hamba..huhu

    ReplyDelete
  7. perempuan yg mcm ni mgkin xredy lg nk couple...kadang2 mmg annoying..ho3~~

    blogger ada pengalaman ke?jmpe girls cmni..hi3

    ReplyDelete
  8. hehehe.. asalkan tahu batas. skunk ni mmg trend bebudak .. ngn kwn2 pun bersyg syg. sehingga kite yg tgk pn tk tahu mne 1 yg special

    ReplyDelete
  9. menyampah jugak orang dah berpunya ni tak mengaku dah ade yang punya, maybe nak jaga saham kot..yelah, kot2 ade mamat2 yang berkenan kat dia, saje lah nak ngade2 kot...hihihi...

    just pendapat...

    :)

    ReplyDelete
  10. cantek ke pompuan tu? *ttbe lak kan.

    ReplyDelete
  11. akak pun macam tu gak, kawan je ngan nasz hahahhaa...

    ReplyDelete
  12. perempuan nie unik .. ssh nk jgka sikapnye .. mgkin ad sbb kot nape dorng btndak cmtuh.. haish sy pon ta brape fhm .. :D

    ReplyDelete
  13. My gf selalu panggil i.. dear, cayang, darling, my love dan i sebaliknya heheh..






    "Good morning dear"
    Oh! Kalaulah u lelaki hik3

    ReplyDelete
  14. nasib baik x prnh couple...lecehlah....x best berdouble2 ni...single is better...:)

    ReplyDelete
  15. tu maknanya perempuan tu x jujur.. bila x jujur mmg xlayak dibuat kawan.. :) senang cerita.. jgn pening2 kepala... kan. kan. kan.

    ReplyDelete