KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, October 20, 2011

"TERIMA KASIH ATAS TEGURAN"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terima kasih di atas teguran :


Saya perasan perkara ni. Cuma mungkin mata saya dah biasa dengan font camtu, sebab tu saya biar je. Saya dah ambil tindakan serta merta untuk besar sikit dan hitamkan tulisan untuk blog post.

Saya nak minta teguran daripada rakan-rakan blogger semua berkenaan blog saya yang buruk ni. Teguran mengenai loading page, widget yang korang rasa tak perlu dan patut dibuang dan lain-lain. Mungkin tak semua saya akan apply sebab saya masih nak kekalkan identiti saya pada blog saya ni. Tapi, kalau teguran itu membantu saya meningkatkan kualiti blog dan penulisan saya, Insya Allah saya akan ambil tindakan pembaikpulihan.

p/s : Asyik tegur blog orang lain tapi blog saya sendiri langsung tak check. Lupa daratan betul la saya ni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

27 comments:

  1. patotla tulisan dh besar semua.. hehe.. elok la utk org rabun mcm sy ni.. =)

    ReplyDelete
  2. tguran yg membina membatu kita utk lebih maju dan matang...InsyaAllah...

    ReplyDelete
  3. width untuk post besarkan. sidebar tu kecikkan.
    tapi kalau camni pun ok je. Harap abang pun g komen blog saya. Thanks :D

    ReplyDelete
  4. blog nie senang je nk loading..s y lbih suka yg simple...

    ReplyDelete
  5. blog nie senang je nk loading..s y lbih suka yg simple...

    ReplyDelete
  6. setakat ni loading ok (tengok tempat jugak kot..)

    font kecikkan skit je.. cth. kalau sekarang guna 13, gunalah font 12.. ;) sebab rasa macam gebu2 lak.. hikhikhik..

    yang lain ok..

    ReplyDelete
  7. citra tgk ok jer.. tp x taulah pandangan org lain..
    x pandai sgt bab2 widget ni blog citra pon org len tlg watkan huhu


    salam ukhuwah
    assalamualaikum :)

    ReplyDelete
  8. sama2 tegur menegur utk kebaikan :)

    ReplyDelete
  9. sy pon tengok ok je..amik ha besar kalau x nampak jugak x tau la huhu

    ReplyDelete
  10. heeee...xpe, teguran tue sbnrnya membantu kita andainya ia ke arah kebaikan. kdg2 kita xperasan, tp bila org notice mcm tu. baru kita lbh alert utk perbaikikan..

    Tp lurve tgk pun, okjgk NasZ punya blog, simple, dan mudah nk baca.

    ReplyDelete
  11. Salam;
    bagi saya blog ni..kalau dah tukar font besar bagus..sbb kalau aku jumpa tulisan yg halus terpaksa saya guna cermin mata.

    ReplyDelete
  12. saya tengok ok je...tulisan besar2 pun sakit jgk mata tgok..mcm org pasang lmpu tggi sgt..(kereta)

    ReplyDelete
  13. saya jenis tak suka font besar,,,,setiap orang ada citarasanya,,,,sebab tu lah saya ada letak widget tukar font suka hati,,,

    ReplyDelete
  14. pada akak pun tak de masalah, font biasa pun dah ok..kalau besar sangat tak cantik juga

    ReplyDelete
  15. Hah! baru puas baca...tulisan font besar khas utk org2 yg dh berumur mcm akak...hehe

    ReplyDelete
  16. weeee
    bagus la kamu ni
    gud2 =]

    xpe..take teguran utk baguskan blog kite kan =]

    ReplyDelete
  17. okay je rase tp text font sy kecik, dah cuba untuk besarkan tak boleh :)

    ReplyDelete
  18. hehe.. patut le besar font blog ni

    ReplyDelete
  19. Kita tengok pun dah okey...nie mesti kes rabun nie....

    ReplyDelete
  20. aiseh KECIK + RAPAT ke style yg sblm nih?? ana rase ok je..xtau la plak org lain..hehe




    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  21. font lama lg ok...suggest lebarkan page blog...coz nampak cam ikan sardin yg gebu2 dlm tin dgn font yg besar gedabak gini... :)

    ReplyDelete
  22. hahaha...dah terlebih besar dah tu...
    jarang2 sekali nak gak tengok tulisan yang kecik comel...kiut jer rasa nye

    ReplyDelete
  23. akak pun rasa dah ok.. x la serabut macam blog akak.. bukan suka serabut2 pun tapi 'sayang' nak buang la, smua ada nostalgia drpd nil.. bleh jadi blog cam tu berkat 'blajar' dr tutorial blog..

    ReplyDelete
  24. wahh~ patut lar da membesar tulisan ni.hihi..bg makan ape ye? :D

    ReplyDelete