KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 2, 2011

SEGMEN 1 HARI : TAMBAH RAKAN FOLLOWER

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Join segmen tambah follower pulak saya ni. Hehehe. Segmen ni dianjurkan oleh Cik Dila. So, sebab segmen ni nampak menarik dan saya pun tengah rajin nak join segmen macam ni, dengan besar hati saya join.

Segmen ni simple je. Tak payah nak tag sape-sape pun. Tarikh tutupnya 3hb Oktober 2011 (pukul 10 malam).

So, jom join ramai-ramai. Kasi gegar segmen tambah follower Cik Dila ni. Hehehe.

p/s : Hadiah Giveaway Simple saya dah ada. Tunggu masa nak buat. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

20 comments:

  1. nak turut serta juga la...nasz..jom sertai segmen bloglist ayu...ayu baru buat ni..

    ReplyDelete
  2. Eera Shera : Hehehe.. tak lama lagi. lagipun ada geng2 kita yang still exam tu.

    Ayu : silakan. jom kita ramaikan lagi. hehe.

    ReplyDelete
  3. sue perbs : jom join ramai2. hehe.

    ReplyDelete
  4. salam... dri segmen yg sme.. dh f0ll0w.. sila f0ll0w sy plak jew.. mekasih..

    ReplyDelete
  5. wahhh nasz nak buat giveaway lagi ek? konfem hadiah die comel2 ni :P





    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  6. anamizu : hehehe..wait and see.

    ReplyDelete
  7. Alja : thanx sudi singgah sini.

    ReplyDelete
  8. singgah sini..drpd segmen yg sme..sudah follow awk..=)

    ReplyDelete
  9. Eyra : thanx sudi singgah dan follow saya ye?

    ReplyDelete
  10. thanks sudi join..follower lagi ramai dri dila nih.segan la.hehe.

    http://dieylashaza.blogspot.com/2011/10/senarai-blogger-segmen-1hari-tambah.html

    jom bw blog kwn2..:)

    ReplyDelete
  11. as salam...

    terjah dr segmen yg sama...

    done follow...
    jgn lupe sggh blog saya ye...=)

    ReplyDelete
  12. Eza singgah sini yer.. jom jadi kawan???^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-1hari-tambah-rakan-blogger.html

    Salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  13. dtg dr segmen yg sme. BW here. simple tapi padat pnye blog. like it.

    ReplyDelete
  14. dari segmen y sme jgk.jom tmbh knlan...jln2 cni smbil fllow blog neaa =)

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segmen yg sama...;)

    ReplyDelete
  16. baru singgah ni, maaf yea..
    sudah folloe~

    tenkiu :)

    ReplyDelete