KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, May 30, 2011

DARING DAN DASAT!!! MUZIK VIDEO PREMA YIN - MARILAH




Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Sori lama gak tak updated blog.  Saya ada kenduri kahwin sepupu di Tampin.  Di sana tiada line sangat.

Tadi saya belek-belek wall rakan-rakan facebook, terjumpa Muzik Video Prema Yin ni. Tajuk lagi Marilah.

Layan tengok jap.  Daring dan dasat.  Huhu. Speechless gak la sebab tak pernah tengok Muzik Video macam ni kat Malaysia.

Korang tengok la sendiri dan jangan lupa bagitau pendapat korang ek?

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. Trnmpk jugk kt post blogger lain. Da smpai mcm ni da video kt malaysia? Pdnla kt luar sne lg truk klu media pn da mcm ni.

    ReplyDelete
  2. mmg ntah pape nie..lagu xseberapa..vclip luar biasa..

    ReplyDelete
  3. eww..sape penyanyi nih??dah la dengan lelaki pojaan i..huhu..xseswai!!

    ReplyDelete