KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, October 29, 2011

SEGMEN LAMAN AYAHSU : JOM JOIN BLOGLIST LAMAN-AYAHSU NOVEMBER

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak join segmen bloglist dari mana-mana blogger. So, ternampak satu segmen bloglist yang dianjurkan oleh Laman Ayahsu. So, saya dengan rasa rendah diri menjoinkan diri.

Kenapa saya nak join segmen macam ni? Sebab nak kenal dengan lebih ramai blogger lagi dan juga nak perkenalkan blog saya yang biasa-biasa je ni kat ramai lagi blogger kat luar sana. Saya masih lagi bertatih di dunia blogging ni dan terima kasih kepada Laman Ayahsu sebab buat segmen bloglist macam ni.

Tarikh tutup segmen ni adalah 31 Oktober 2011. So, jom kita join dan support segmen Laman Ayahsu ni.

p/s : Suka lagu Yuna - Memo. Best. Korang pergi la tengok kat Youtube video clip lagu ni, memang best dan bermakna. 

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. Salam,selamat petang..jemput dtg rumah,boleh makan kek,..tgh tuggu kek masak ni..sempat bw hehe,cantik header dia,,..rumah dia ke tu?

    ReplyDelete
  2. Citra nak joint jugak.. nak tambahkan kawan2 di alam maya ni.. berukhuwah kita sesama ya.. :)


    p/s: yuna nama baby citra yg kecik ^_^ (Khairuna)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete