KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, October 5, 2011

ISK...AWAT SUSAH SANGAT NAK KOMEN NI"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Bila saya blogwalking, saya akan baca entry dan saya semestinya nak tinggal komen. Tapi nak tinggal komen pun sangat seksa. Bukan semua blog k? Ada certain blog je. Terlalu banyak widget dan disusun di tempat-tempat yang sangat "strategik". Nak klik link "Post Commet" pun tak boleh. Asyik tertekan widget je.

Saya cuba gak nak komen tapi kalau dah terlalu lama dan banyak kali try pun, boleh fed up gak kan? Korang tak fed up? Sampai akhir, saya tekan pangkah kat atas je la. Pastu, ia akan tinggalkan first impression buruk untuk blog tu. Bila saya datang balik blog tu, saya terus jadi malas nak komen.

So, saya harap korang bolehlah tengok-tengok blog korang. Senang je. Korang try komen blog korang sendiri. Masa tu korang akan nampak sendiri sama ada senang atau seksa. Kalau senang, baguslah. Kalau seksa, korang senangkan. Sebab korang yang rugi bila tak ada komen. Bila tak ada komen, korang tak tahu camne respons pembaca terhadap entry korang. Rugi.

p/s : Bila ada komen entry saya, saya rasa hepi sangat. Thanx kepada semua yang sudi tinggalkan komen.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

26 comments:

  1. hihihi...betul...tue...kadang2 malas nak tulis tulisan yang kat bawah tue...

    ReplyDelete
  2. ermm penah jugak dan bnyk jugak blog cm tu.
    lagi satu care coment yg lembab tu sabar je la..

    sume gune la pop up coment.huhu

    ReplyDelete
  3. pernah juga melalui situasi mcm ni.mula2 boleh sabar lagi.dah lama2 mmg fed up juga :)

    ReplyDelete
  4. btol tu...kdg tu lagi xleh nak komen...katenya kne sign in...padahal da sign in byk kali pun xleh gk...

    ReplyDelete
  5. tu mesti widget yg terapung² tu.. sm la, sy pun ada masalah nk komen klu ada gangguan floating widget..

    ReplyDelete
  6. wah semacam je kita ni NasZ...masuk je blog org mmg nak komen..so tolong beri laluan kat pengkomen2 tulus ni ye....ambil kesah sikit teguran ni !.

    ReplyDelete
  7. heeee
    baeeekk
    nnti adik cek belog adk
    kekeke =p

    ReplyDelete
  8. pasal widget tu kacau ek, blog saya de masalah x?

    ReplyDelete
  9. faktor2 ni ah kadang2 yg menyebabkan malas nk komen...huhuh

    ReplyDelete
  10. NasZ selalu komen kat blog akak. TQ. Kiranya ok la blog akak tu...dh buang byk widget...hehe bila orang komen baru tau, selalunya syok sendiri je

    ReplyDelete
  11. hehehe...itu ler...memang tak suker kalau camtu...
    eh eh...kite nyer blog komen ok ke tak ek????

    ReplyDelete
  12. a'ah.. klo leh wat la pop out window... pastu widget2 yg merapu meraban tu takyah la letak..

    ReplyDelete
  13. hahha..perkara normal rasenye tu..otomatik rase mls nak masuki blog tu..

    ReplyDelete
  14. Blog saya 'yang sedang-sedang sajaaa' heheh..

    ReplyDelete
  15. mmg mgecewakn nasz.....kdg2 penat jer taip komen..then sent...bila check blk kt blog tu...x msok pon..apsal erk... sllu terkena gitu..pdahal dh state kt sana dh sent

    ReplyDelete
  16. yup.. Nani pernah terjadi cmtu.. dh susah sngt, blah je..
    blog Nani tk thu lah pulak. Nanti nk tgok blog sndiri lah..

    ReplyDelete
  17. happy dengan hidup skang....hehe..sbb x yah nak nyorok2 pun..^_^ bebas jew

    ReplyDelete
  18. setuju dengan miker.....ada je blog yg rope gitu....last2 exit je....

    ReplyDelete
  19. hu'uh... memang susah tmbh2 an lgi ade word verification

    ReplyDelete
  20. betul3..sokong bro! ;)


    Eh, maaflah dah tak selalu singgah sini..busy dong! hehe..;)

    ReplyDelete
  21. mmg x suke tol nk komen kalau kne masuk code yg buat mata berpinar.. dr ada mood terus hilang.

    ReplyDelete
  22. yg ni pon ana sokong..
    byk yg mgkin x perasan kot..
    readers nk drop komen sgt seksa..
    last2 mmg kite blah je terus..
    kan dah rugi :P


    jiran nasz,
    ana :)

    ReplyDelete
  23. kalau kena word verification lagi la malas.

    pernah gak tegur kat shoutbox, suruh org tu buang word verification n buat pop out comment.

    nasib org tu x kesah. takot die pikir kita ni bajet bagos pulak..hehe

    ReplyDelete