KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, October 5, 2011

ENTRY BERGAMBAR #3 ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak share satu entry bergambar tulisan kat bawah. Hehehe. 

So, korang sokong atau bantah? Sila sertakan hujah-hujah korang di ruangan komen ye? Terima kasih.

p/s : Dah macam mukadimah bahas plak. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. sy setuju yang arif!!!hahahhaaha..diam tak bererti kalah..kalau banyak cakap tapi fakta tak betul payah jugak.

    ReplyDelete
  2. kdg2 kala mendiamkan diri dan berlalu pergi itu lebih dr berperang mulut dan akhirnya membinasakan diri sendiri...

    ReplyDelete
  3. yeah.. kdg2 tk gune berbalah dngn org yg tk mau mengaku kesalahan sndiri

    ReplyDelete
  4. yup! berdiam lbh baik drpd bla bla bla...

    ReplyDelete
  5. sokong!
    diam tak bermakna bodoh
    diam membuktikan diri bijak kawal emosi!

    ReplyDelete
  6. berdiam diri tak semestinya kita kalah... mgkin diam itu lebih bagus

    ReplyDelete
  7. betul!sesetengah orang tak dapat menerima pendapat atau pandangan orang lain.Nak bawa berbincang pun tak mahu. Terlalu ego. Jadi tak perlulah berhujah panjang lebar lagi. Yang penting kita tahu dan yakin apa yang kita buat.

    tapi kalau over sangat 'fire balik gak' hehe nnti pijak kepala :)

    ReplyDelete
  8. shut mouth??
    ASS???
    ape tu?ape tu? hehe

    kdg2 DIAM tak bererti KALAH kan nasz kan?? hehe



    jiran nasz,
    ana :)

    ReplyDelete