KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, October 4, 2011

"KORANG LAYAK KE?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang rasa korang layak ke? Hehehe. Soalan yang buat saya rasa macam ada semut tengah hurung badan saya. Actually, soalannya sepatutnya saya ni layak ke?

Mesti korang terfikir:

"Apa si Nasz ni duk merepek?"

tak pun,

"Aku memang layak la Nasz oi"

Betul tak? Betul tak? Hehehe. Sebenarnya nak tanya korang rasa korang layak tak nak masuk team saya? Pengembaraan (kononnya la) yang boleh menjurus ke arah ganjaran yang sempoi. Menjurus tu bukan jurus ataupun jurusan k? Cuma menunjukkan arah tujuan. Hehehe. Macam cikgu BM plak.

Kalau korang rasa korang layak, klik SINI dan join team saya. Itu pun kalau korang rasa korang layak la. Hehehe.

p/s : Terasa macam saya plak yang tak layak untuk jadi ketua. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. dtg jln kunjung balas bca entry dr segmen lulu..

    ReplyDelete
  2. layak layak...dah like dah pong

    ReplyDelete
  3. Nieza : thanx sudi singgah.

    hyazz : ye? hehehe.

    sue perbs : dah lepas dah sue. hehe. team utk dapat hadiah.

    aimie amalina : layak ek? bagus2.

    ReplyDelete
  4. aiseh terpelas plak :(




    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete