KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 16, 2011

SUASANA PETANG DI JETI BAGAN DATOH PERAK

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Baru je lepas menjamah Nasi Goreng Pattaya dan Nescafe Ais bagi mengcover sarapan pagi, makan tengah hari dan minum petang saya. Hehehe. Kira saya tak makan dari pagi sampai tadi. Dah biasa sebenarnya. Saya pernah test diri saya untuk tak makan 2 hari berturut-turut. Cuma minum air je. Memang lemah betul saya masa tu. Bayangkan orang Somalia yang kebuluran dan tak makan berhari-hari?

Dari pagi tadi saya memang langsung tak keluar rumah. So, tadi saya decide nak makan something di tepi Jeti Bagan Datoh sambil menikmati angin petang. Tapi sekarang ni takde angin tapi panas matahari je. Hehehe.

Cuma nak keluar jap untuk hirup udara segar. Asyik terperuk dalam rumah pun tak elok gak. Kan? Hehehe.

Korang tengah buat pe tu?

p/s : Ramai gak awek comel. Hehehe. Nak ngorat, saya tak reti.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. lame xgi bagan datuk :) mesti byk yg dah berubh kat sana :)

    ReplyDelete
  2. xbest duk terperak..tp nk wat asshaaneee.. hujan..nk kuar pun susah.

    ReplyDelete
  3. xkawin lg ka bro? umur dah sesuai sgt dah tu... xda la mkn sorang2. hehe

    ReplyDelete
  4. Salam;
    ayat jgn tak ayat biar sampai dapat,lama sangat hidup tak berteman...tak buat apa2 rehat ngan anak bini kat rumah...

    ReplyDelete
  5. setelah 10 tahun tak pergi bagan datok, raya lepas baru lalu sana, nak pegi raya umah kawan kat sg nipah punya pasal

    ReplyDelete
  6. hihi...sempat cuci mata tgk awek eah..abg nasz..^_^

    ReplyDelete
  7. nak ngorat saya tak reti...haha..comel je...so bia jer la awek comel tu ngorat awak ...ok dak..=p

    ReplyDelete