KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, October 4, 2011

JOM TANYA NASZ SOALAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kotak Bulat ada buat entry camni. So, saya rasa macam nak tiru la plak. Hehehe. Boleh kan KB?

Korang yang ada soalan nak tanya kat saya, bolehlah letakkan kat ruangan komen. Korang tanya je soalan apa pun. Kalau saya boleh jawab, saya jawab la. Hehehe.

Saya nak kumpul soalan sampai pukul 9 malam ni je ye? Nanti korang bolehlah tengok jawapan yang saya akan jawab nanti.

Hehehe.

p/s : rasa macam artis la plak. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. membalas kunjungan dan follw sini..

    salam kenal=)

    err.. nak tanya soalan apa ea,,, hah, dah like page fb kite ke??

    O.0

    ReplyDelete
  2. agak2 kan kalau dapt sepuluh juta bro Nasz nak buat ap? then bila dpt tu agk2 nk blnje sy mkn tak? ahahahhaha

    :P just kiddin*

    ReplyDelete
  3. errr
    nak tye pe ehhh
    hehehehe
    asal cek naz owg mane eh

    ReplyDelete
  4. nak tanye gak la... soalan saye,

    Kenape manusia selalu kisah kalau kite tak kawen... bile dah kawen kisah pula kenape belum ade anak... dan bile dah ade anak kenape kisah kalau anak itu belum boleh bercakap(lambat bercakap)... bile anak itu sudah besar kenape perlu diperbandingkan keburukannye sehingga menjatuhkan air muka budak itu....?

    *maaf soalan berangkai...heheh

    ReplyDelete
  5. sekarang nasz bekerja sebagai apa??

    * emm..han rase lps ni han pulak nk buat sesi soal jwb ni..huhu

    ReplyDelete
  6. soklan: cmne nak add by nuffnag eh? *ketingalan btul..hahaha

    thanks nasz

    ReplyDelete
  7. sebelum ni nasZ pernah bercinta tak??? hihihi...gurau je...bkn soalan ni yg sy mau tanya....

    macam mana nasZ boleh dapat ramai follower dan memang ramai yg komen entri2 nasZ??? huuuu....jealous ni....

    ReplyDelete
  8. xder soalan la..tapi lawak gak KB tuh

    ReplyDelete
  9. Bila nak kawin? (soalan biasa untuk artis...jgn jawab no komen pulak)

    ReplyDelete
  10. Nak tanya apa erk??...Bila nak mendirikan Rumah Tangga? hihi

    ReplyDelete
  11. wah.. segmen tanye2 ye.. emm..

    soalan :
    1. panggilan manje kat rumah or dklangan kwan2..
    2. impian yang belum tercapai
    3. pword blog modh naser.com (nak hack)

    *soalan 3 tu brani tk jwab.. hehe.. main2 je k

    ReplyDelete
  12. leh taw biodata nasz? ahahaha bajet nk ngurat pulak...

    ReplyDelete
  13. alamk aiseh terlepas lagi :(




    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete