KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 23, 2011

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Dah lama tak buat segmen simple. Huhu... Kali ni saya nak satu segmen simple : My Wish ...

Ceritanya bermula, korang sedang berjalan-jalan pulang ke rumah. Korang berjalan melalui sebatang jalan yang sunyi. Korang pun jalanlah dengan penuh keberanian yang membara. Tiba-tiba sebuah teko lama jatuh di depan korang. Korang pun terkejut. Korang tengok tengok tu. Dalam takut-takut tu, korang pun pegang teko lama tu. Korang pun terfikir, "teko apa ni? Berhabuk la".  Korang pun lap teko lama tu dan tiba-tiba asap putih pun keluar dari teko tu. Korang terduduk sambil tengok asap putih tu membentuk seorang lelaki yang tampan. "Assalamualaikum, saya adalah Jin Teko. Oleh kerana, awak telah membuang habuk pada teko saya, saya akan tunaikan satu WISH".

So, apa WISH korang?

Apa yang korang kena buat adalah:

1. Copy dan paste header kat atas tu kat entry korang.

2. Link kan entry korang post ini.

3. Salin tajuk ni, "SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...".

4. Tulis satu entry selepas cerita merepek saya kat atas tu. Ceritakan tentang apa wish korang? Panjang entry, ikut korang.

5. Letakkan url entry korang ruang komen.

Seperti biasa, saya akan buat satu list untuk korang berblogwalking sambil baca wish rakan-rakan blogger yang lain. Kalau best, korang komen la.

Tarikh tutupnya pukul 11.59 malam ini (23hb Jun 2011).

Jom join segmen simple saya ni. Huhu...

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

36 comments:

  1. sempat lagi.. nak tulis cite dulu.. huhu..

    ReplyDelete
  2. wowww ! menarik menarik .
    kehkeh ! yess, time to merapu . i loike . saya nak join ! tunggu my entry (:

    ReplyDelete
  3. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  4. siap ! kalau merapu jangan marah erk ;P

    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  5. lorh..
    ingtkan lame lg...
    oke2.. start fikir skrg..
    :)

    ReplyDelete
  6. sy join hihi..jum tgok wish sy..

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  7. dah join :)
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  8. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  9. join suda ! :)

    http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  10. Abby nak join...tungguuuu.lum online lg ni NasZ(ni online guna hp)kekeke

    ReplyDelete
  11. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish_23.html

    dah join..hehhe

    ReplyDelete
  12. zie join~ selamat bace cite mengarut zie~ eheheh..wink3 >_<

    http://teamoer.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  13. hye..nak join tpi mata dah berat sgt.apa2pun goodluck for ur segmen :)

    i ada wish..i wish nak dapat dean list sem ne.hikhikhik :)

    ReplyDelete
  14. join..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  15. ninie join :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  16. dah setel :D

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  17. terima jemputan nasz

    http://areda91.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  18. saya join ya! silala baca..hihi
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  19. saya join !

    http://ayiedzudin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  20. lambat tapi sempat.. simple jer bro.. layan..

    http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-segmen-simple-brother-nasz.html

    ReplyDelete
  21. Done!!!..

    sempoi from me.. hehe..

    http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  22. mcm ne sy nk follow awak??
    sy dh join...

    http://cahayasucinurul.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  23. alif dah join...huhuhu...

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/segmen-simplemy-wish.html

    ReplyDelete
  24. kepada semua: thanx sudi join..

    nurul: button follow ada kat bawah skali blog ni..huhu..

    ReplyDelete
  25. done!

    http://missgaban.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-wish.html

    nasib sempat!phewwww...kekeke

    ReplyDelete
  26. http://misscenonettt.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    haaaaaa..En Jin sy da wish!!

    ReplyDelete
  27. hehe.. join..

    http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  28. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html


    join walaupun nk dekat pkol 11.59...
    pendek dan ringkas.. :)

    ReplyDelete
  29. nak join juga,tp xberkesempatan nak taip entry mlm nie. btw,thx sbb invite inna..^^

    p/s" i wish mr. nasz will happy always..^^

    ReplyDelete
  30. eh... dah tutup eh?? emm... xpela...
    lau sudi baca... bacalah...hehe
    http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  31. eh... dah tutup eh?? emm... xpela...
    lau sudi baca... bacalah...hehe
    http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

    ReplyDelete
  32. Thanks info...tapi dah terlambat hhuhuhu...lambat cakap ..

    ReplyDelete
  33. alamak.....apsal cpt sgt tarikh tutupnya....saya x smpt nk masuk segmen ni...sedey3 T_T

    ReplyDelete
  34. ala..sory bro..pg ni baru bkk blog.. hari ni buat la segmen lagi..hee

    ReplyDelete