KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, June 27, 2011

KENANGAN..SETIAP KELAS ADA...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Teringat zaman sekolah dulu. Gambar kat atas tu melambangkan setiap karektor atau watak atau perangai yang ada dalam setiap kelas. Tengah belek- belek handphone tengok gambar-gambar lama, terjumpa gambar kat atas tu.

Dah lama nak tulis satu entry tentang kenangan zaman sekolah. Masa tu saya ni budak baik (baik la sangat...huhu..). Saya jenis pendiam dan selalu kena buli.

Saya ada kawan-kawan yang selalu backing saya dan hampir semuanya perempuan. Hehe... Saya hensem kot? (perasan lagi..muahaha..). Saya kiranya memang baik sangat dengan budak perempuan tapi saya bukan lembut k?

Teringat masa pemilhan ketua darjah dulu. Penyokong saya semuanya perempuan sampai cikgu pun terkejut. Confirm saya menang la sebab masa tu dalam kelas, perempuan lebih banyak daripada lelaki. Muahahaha...

So, korang mesti ada kenangan masa zaman sekolah kan? Apa karektor korang dalam gambar kat atas tu? Ce kongsi... Saya? Nerd atau Skema kot?

Wassalam.


-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

14 comments:

  1. alamak..

    kurang jelas..

    yg pasti rndu jd dak skola...

    ReplyDelete
  2. hahha best..

    bro sy jarang masuk kelas sebab kalu saya masuk kelas cikgu pompuan tak dapat nak mengajar... tengok muka saya terus tak lalu nak mengajar..

    antara menyampah atau malu2 kucing wahaha.. tapi confirm menyampah la tue..

    nway, nasib ada hati nak belajar sendiri, leh juga lulus cemerlang.. masuk u n dapat belajar lagi tinggi..

    ReplyDelete
  3. sekarang ni nerd lagi ke??..haha

    ReplyDelete
  4. saya seorang ketua pengawas, yang tidak berapa bertauliah. :D

    ReplyDelete
  5. kalau saya pulak erm memang kecoh satu kelas hehe kalau x menyakat cikgu cikgu menyakat saya hehe rindu pulak kenangan zaman sekolah hehe .. saya selalu kene buli cikgu sejarah masa form 5 eheh.. cikgu suruh bawa buku ini lah buku itu lah amik bende lam kete dia lah huhu.. ketua kelas lagi relax dari penolong kelas huhu tapi memang best lah hehe cikgu tu hehhe kalau aku ngantok mesti dia suruh aku turun g tingkat bawah amik brg atas meja dia kat bilik guru hehehe ...rindu zaman sekolah heheh

    ReplyDelete
  6. heheheee... kamu pasti seorg yg nerd! ngeh2.. yg nerd je jadi ketua kelas.. lalalalala~~

    ReplyDelete
  7. Abby tomboi masa skolah.keke.dan sgt ektif sukan.rambut pendek macam goku and kulit hitam2 sebab selalu berpanas d padang.bespren pun semua lelaki.
    Bila da kuar keja sudah ada beauty concious baru abby bela rambut panjang and jadi ppuan.tapi kdg2 perangai tomboi tekeluar jugak.berutal.kekekeke

    Apapun,zaman sekolah mmg best!kenangan paling terindah!:)

    ReplyDelete
  8. Eh!terus abby dpt idea lukis katun!kekeke..thanx NasZ sbb post entri pasal skolah..:)

    ReplyDelete
  9. ahahha..lawak2 belaka kesah2 pengomen nie an..?? ermm~ zie dulu mase sek0lah~ pediam ket~ bile dah naek f4-f5 barulah ade confident~ but bukn jgk sowang havoc gile~ zie student yang biase2 je~ kadang2 name naek dalam mesyuarat~ as pelajar harapan~ sebab adakala menyerlah dalam subjek2 tertentu~ kuang3...poy0 je~ dapt 4A je kot~ huuu..zie xpernah join pidat0 or pantun~ watsoever~ zie lebih minat kawad farmsi gitu~ ermm..senang cakap..lebih aktif dlm unit beruniform..wink3 >_<

    ReplyDelete
  10. saya ni pembuli kot tapi stok buli yg melawak laa... sbb tu org suke... kalo buli yg jahat tu, nanti org benci... huhuhu...

    Urutan Cakar Harimau

    ReplyDelete
  11. sangat best zaman sekolah...sebab rasa jadi junior, senior dan super duper senior..hehe...awe pengawas tapi nakal :)

    ReplyDelete
  12. wahhh...terbalik pulak ye, kakak sentiasa di sokong oleh lelaki, dah bacakan n3 kakak tu, kawan baik kakak pun ramai lelaki..hihi, tapi pergaulan kami tetap terbatas

    ReplyDelete
  13. time sekolah dulu ungu pengawas . so terkenal la jugak kat sekolah . kene aktif . tapi ungu pon sameh je tak ikut peraturan gak . dok cek orang tak pakai ank tudung . padehal ungu pon tak pakai . kahkahkah ! so untung tak jadi pengawas ? kene la gunakan kuasa yang ade . lepas tuh , dengki kat orang . kalau orang buat salah , tulis nama die bagi kat cikgu . kalau diorang tak puas hati . bagi tau cikgu disiplin. so diorang tak berani nak lawan ungu . kahkah ! so agak2 ungu dalam ketegori apa ? konpem budak nakal ler kan . tapi salah ! konpem ungu ketegori pelajar2 yang cute :P eh ade dalam senarai ke ???? :DD

    ReplyDelete