KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 17, 2011

FIRST GA OPERASI HITAM : SIMPLE GAME TO WIN

Kalau korang nak join, klik SINI

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Join GA pulak. Huhu.. Dah lama saya tak join GA. So, tadi masa tengah berblogwalking dekat Dashboard saya, terbaca tentang GA pertama yang dibuat oleh rakan blogger kita ni.

Kalau korang pun nak join, klik link kat atas k? Tarikh tutup ikut penganjur. Huhu...

Sedang aku berada di pasar untuk membeli ikan, aku ternampak penjual ikan itu menggaru-garu ketiaknya. Lalu aku ... terus memandangnya dengan pandangan tanpa perasaan malu.  Penjual ikan itu ternampak tapi still menggaru-garu ketiaknya.  Kemudian, dia memegang ikan di depannya sambil menggaul-gaul ikan itu.  Aku terus berjalan ke tempat dia menjual ikan.

"Mahu ikan ka?", penjual ikan itu bertanya.

"Yup. Bagi saya semua ikan yang awak gaul dengan tangan awak tadi", tunjuk aku sambil mencari dompet aku.

"Semua?", penjual ikan itu bertanya dengan wajah kekejutan.

"Yup. Semua", pendek je jawapan aku sambil memegang dompet aku.

"Ok. Ok", jawab penjual ikan itu.

Aku balik ke rumah sewa aku.  Aku bagitau kawan aku yang malam ni aku nak belanja makan.  Kawan-kawan aku yang berjumlah 23 orang melompat keriangan.

Dorang pun masak beramai-ramai.  Aku diam je sampai siap semua masakan ikan yang dorang dimasakkan.

Di meja makan...

Aku baru lepas mandi dan nak duduk di meja makan sekali. Tiba-tiba...

"Boleh tolong tak?" tanya kawan aku yang duduk di sebelah kiri aku.

"Tolong apa?" soal aku semula.

"Tolong turun beli rokok jap.  Nah..duitnya" ucapnya sambil menghulur duit.

Aku terus ambil duit tu dan keluar dari rumah sewa.  Ini macam punya kawan pun ada.  Dah selalu sangat kena.  Biar padan muka dorang.  Mesti sedap ikan hasil kegaruan ketiak penjual ikan yang tak mandi 12 hari dan lagi best ikan tu dorang ... makan beramai-ramai.


HABIS.

Memang merapu cerita aku tadi. Spontan je.  Kalau tak hentikan, memang takkan habis cerita ni. Huhu...

Selamat Membaca.  Jangan lupa bagi pendapat korang k?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. haha..xlalu nk mkn ikn tu...=..="

    ReplyDelete
  2. tikin : hehe..dorang tak tau..

    ReplyDelete
  3. heheheh....kesian dieorg tak tahu...

    ReplyDelete
  4. ahahaha.
    kewl.
    msti best ikan tu.
    [xdpt bayangkan] ~

    ReplyDelete
  5. Yana : balasan buli saya..haha..

    Aleeyaah: ntah..dorang makan beramai-ramai..haha..

    Izza: haha..boleh bayang ek? haha..jangan bayangkan,nanti tak lalu nak makan ikan..

    ReplyDelete
  6. haha...rasa ap la ikan tu kan ?

    ReplyDelete
  7. si pai epal : nak tau rasa ape ek? g minta kat dorang sikit..itupun kalau dorang nak bagi la..haha..

    ReplyDelete
  8. thanks sbb sudi join dan tahniah, anda pemenang ke 2.. sila tuntut hadiah anda dan tinggalkan no phone anda di blog sy.. sy x kan publish no phone anda tanpa izin..

    ReplyDelete
  9. Amey: ye ke? yeah..1st time menang..huhu..

    ReplyDelete
  10. Amey: ye ke? yeah..1st time menang..huhu..

    ReplyDelete