KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 17, 2011

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Setelah berhempas pulas (ye la tu...layan tv je..hehe), berjaya saya dapat idea untuk buat segmen simple saya ni. Huhu...

Harap-harap ada gak yang sudi join.  Simple je segmen ni. Sebab tu dipanggil segmen simple. Huhu...

Segmen simple kali ni adalah ... jeng jeng jeng ... Kalaulah ...

Apa yang korang kena buat?

1. Macam biasalah...copy dan paste header kat atas tu dalam entry korang.

2. Salin tajuk ni "Segmen Simple : Kalaulah ..."

3. Link kan post ini kat entry korang.

4. Buat satu entry simple. Saya bagi satu contoh ye? Huhu... Bagi senang faham.

Contoh:
Kalaulah saya tinggi, bolehlah saya main bola keranjang.
Kalaulah saya kaya, saya nak beli iPhone dan melancong serta sedekah.
Kalaulah saya jadi abang Ben, saya akan terus berblogging mengikut cara saya. (Abang Ben jangan marah ek? Contoh je..huhu...)

Ikut korang la. Nak jadi artis pun boleh. Ikut kreativiti korang.  Panjangnya, pun ikut suka hati korang.  Sekurang-kurang boleh baca pun dah ok.

Macam segmen saya sebelum ini, saya akan buat satu list dengan link sekali untuk korang saling berblogwalking dan berkomen.  Ditegah mengutuk dan memaki hamun. Haha...

Tarikh tutupnya adalah pukul 11.59 malam ini (17hb Jun 2011).

Jemput join segmen simple saya ini. Huhu...

Wassalam.

UPDATE:
List blogger yang join segmen ni adalah di SINI. Jom terjah dorang dan komen entry dorang.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

31 comments:

  1. join !!
    sorry utk penggunaan aku kepada org yang lebih tua..doesnt mean nak rude.. :)

    http://epalpai.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  2. http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    saya sudah join ^_^...harap2 tdk ada masalah dalam entri saya yg satu ni ^_^

    ReplyDelete
  3. join :

    http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    mekaceh jemput :D

    ReplyDelete
  4. dah join..

    http://cheerfullhappiness.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  5. join..

    http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  6. miraH dtg join..

    http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalau-lah.html

    ReplyDelete
  7. join segment! haha
    http://fadhli91.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  8. Emma dah join... hahhha sorry bagi ayat mengarut sikit...

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  9. thanx semua sebab sudi join..memang best2 semua entry korang..huhu..tak sangka dapat gak sambutan..thanx again..

    jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

    ReplyDelete
  10. hooooo, hhoooiiiii. join dah! =D


    http://comelvscomot.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  11. joinnn

    http://blogsab97.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  12. join ya ^^
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  13. sya joined..

    http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalau-lah.html

    ReplyDelete
  14. thanx..sudi gak korang join segmen ntah apa-apa saya ni..korang dah jumpa kawan-kawan baru tak?huhu..harap2 dapat korang berkenalan dengan kawan baru..hehe..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

    ReplyDelete
  15. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    Eza join! Follower terbaru incik naser.. terus join segmen..Hik3...

    Salam ukhuwah, jempot singgah blog eza~

    ReplyDelete
  16. YUYUE JOIN :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  17. hai abg nasz..xkesah pgil abg kn?maceh jemput sy join segmen abg..walaupn entry sy tu xseberapa..tp sy nk join jgk..hope abg xkesah..=)

    http://disismyheartteritory-ekin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  18. saya join

    http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  19. join.!! moh terjah . .

    http://farierahasanzstory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  20. cheqwa join jugak!^_^

    http://wawanasywa.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    thanks :D

    ReplyDelete
  21. sy join jugak..sory la idea lari.x bleh nak kejar.ni la hasilnya..hehe

    http://eerashera.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  22. dah join...

    silalah ke http://arisha808.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    saye baru nak belajar berbloging ni..klu ade salah dan silap harap maafkan yer...

    ReplyDelete
  23. join..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  24. http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    dah join dah..!

    ReplyDelete
  25. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    saya baru hantar penyertaan..heheheh...

    ReplyDelete
  26. da join.. huhu... http://watgempakjer.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  27. sy join.. hehehe.. jengah la ke blog pika.. :)
    http://somebodypeace.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  28. http://missgaban.blogspot.com/2011/06/segmen-kalaulah.html

    Dah!:)

    ReplyDelete
  29. Join lagi .
    Lalalaal~

    http://haminglam.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  30. http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  31. Assalam...

    masih sempat lg nak join kn...hehehhe

    link yana

    http://almiraalwani.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete