KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, June 26, 2011

BATU FERINGGHI...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya baru balik dari Batu Feringghi. Saja jalan-jalan sambil cari dvd korea dan movie lain. Sambil tu cari gak hadiah untuk giveaway or contest saya nanti.

Emak saya nak join sebab adik-adik saya keje dan dia duk umah sorang. So, saya bawa sekali. Baik kan saya. Hehe....

Saya beli full drama korea Dream High. Macam best cite tu. Ada la movie lain saya beli tapi tak perlu dinyatakan di sini. Huhu...

Sape minat cite korea, angkat tangan macam Girl Generation. Cite ape korang minat? Huhu...

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. saya minat MY GIRL!hihi saya pon d penang..tp tak sempat nk g btu ferigghi :(

    ReplyDelete
  2. sy minat.. tpi dh lame tk tngk.. cite u're beautiful kot.. lgu die best

    ReplyDelete
  3. Abg Nasz..saya minat cite Playful Kiss..tu cite korea prtama saya tengok..memang best r cite tu..sss

    ReplyDelete