KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, December 1, 2011

"SAYA BACA BLOG AWAK"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Hari ni saya ada meeting ketua-ketua pejabat di JPN Ipoh. Tapi, ada perhimpunan Bulanan yang terakhir untuk tahun ni. Lepas perhimpunan tu, meeting pun bermula. Meeting mula hari ni hingga esok petang baru habis.


Best ke meeting? Biasa je. Dah namanya meeting kan? Bukan dating. Hehehe. Tengah kusyuk (kusyuk la sangat. Padahal mata dah kuyu je). Terasa nak buang air kecil plak. So, saya dengan pantasnya bangun untuk ke toilet. Alang-alang nak ke toilet, boleh terus basuh muka sikit. Kan? Hehehe.


Tengah jalan tu, tiba-tiba salah seorang pegawai tegur saya,


"Naser, saya baca blog awak"


Saya terkejut gak. Terkedu sebab blog picisan saya ada gak pegawai sudi baca. Hehehe.


Itu je nak bagitau tapi mukadimah panjang lebar kan? Hahaha. Korang sabar je la k?


p/s : Ngantuk betul la tadi meeting. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

25 comments:

  1. konfem dia sllu stalk blog nasz..hehe


    *ehem,dah terbau nasik kenduri ni... jgn lupa jemput nti naaa =P



    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  2. WOW.Ingat apa tadi..tapi bangga jugak ada orang atasan baca blog kita..hehe..

    ReplyDelete
  3. wah, ade pegawai bace blog abg naser la.. :D

    ReplyDelete
  4. ha5.. segan kot.. sy dlu kt skolah lg la.. cikgu siap stalk facebook murid2.. ahahahah

    ReplyDelete
  5. untunglaa....abg nasz kan glamour...

    ReplyDelete
  6. hahaha..
    da macam ustaz kat skolah ezati dulu jer..
    mukadimah panjang2..
    da nak abez maser baru nak start masok point..

    ReplyDelete
  7. kadang2 ada silent reader yang kita tak sangka ..
    kan?.. :)

    ReplyDelete
  8. terasa best kan bila usaha kita menulis sesuatu untuk dikongsi ni menjadi bacaan orang lain :)

    ReplyDelete
  9. haha.. kompem kembang semangkuk r hidung tu

    ReplyDelete
  10. Wah...pegawai baca blog mohd nasir.com...mesti bangga kan.

    Saya pon baca blog awak, awak baca blog saya tak...hehehehe...

    ReplyDelete
  11. tahniah orang atas pun nampak blog adik ni,.. kalau akak bukan takat orang atas, orang sama taraf dan orang bawah pun x rela nak nampak eh...

    ReplyDelete
  12. sye pon baca belog kmo,.nice belog,siap ltak kt bloglist lgi :) hehehe

    ReplyDelete
  13. haip..haip..nanti peg tu baca plak entry...kantoi!!...hehe...:)

    ReplyDelete
  14. mesti bangga kan.....
    iyelah sapa lah kita kalau nk dibandingkan ngan bloggers tegar....

    ReplyDelete
  15. lor endingnya?(sibuk sungguh diriku ni)hahah

    ReplyDelete