KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 15, 2011

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Lepas buat segmen simple : Menu masa aku berduit dan tak berduit (sengkek), ada gak blogger tanya bleh lagi ke tak nak join tapi dah tak boleh sebab tarikh dan masa dah tutup.  Huhu... Tak sangka sambutan yang baik diterima. Kalau korang nak tengok senarai blogger yang join, klik SINI. Korang g la baca entry dorang.  Memang sempoi-sempoi semua. Huhu..

Saya nak buat Segmen Simple yang baru plak ni. Sesape nak join, silakan.

Apa yang korang kena buat ialah:

1. Copy dan paste header kat atas dalam entry korang

2. Salin tajuk ni "Segmen Simple : Kekuatan dan Kelemahan Diri Aku ..."

3. Link kan post ni kat entry korang.

4. Buat satu entry simple macam kat bawah ni:

Kekuatan Diri Aku
-Rajin kerja
-Senang mesra dengan orang

Kelemahan Diri Aku
-Terlalu kuat kerja
-Kurang keyakinan diri

Kalau korang nak letak lebih pun takpe.  Segmen ini bukan nak merendah-rendahkan diri atau orang tapi dengan cara macam ni kita bleh nampak apa kekuatan dan kelemahan ada pada kita.  Mungkin kita bleh memanipulasi kekuatan dan kelemahan kita untuk mencapai suatu matlamat.

Macam segmen sebelum ini, segmen ini pun saya akan buat satu list khas untuk korang saling berblogwalking dan saling berkomen.

Tarikh tutupnya adalah 15hb Jun 2011 jam 11.59 malam.

Jom pakat join segmen simple saya ni.

UPDATED:
List blogger-blogger yang join segmen ni, jom baca dan komen entry dorang.
Klik SINI.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

26 comments:

  1. join sini..
    http://storyofschasya.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  2. Princess Diary : Pantas..blogger pertama..huhu..

    Dah masuk dalam list segmen ni..huhu..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  3. join jugak.=)
    http://official19.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  4. officially19: thanx for join ye?..huhu...

    ReplyDelete
  5. tak perasan brother nasz buat segmen.. layan.. jap lagi.. tq bro, inform..

    ReplyDelete
  6. Sang Pencinta: orait..no problem..huhu..

    ReplyDelete
  7. Join..

    http://memetikdurian.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    tumpang lalu..

    ReplyDelete
  8. thanx join..dah letak dalam list..jom terjah geng2 yang join segmen ni gak..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  9. jap lagi menyusul okeh,wait, wait... busy sikit sekarang :D

    ReplyDelete
  10. Sory bro lambat nak joint.. bz bz bz

    http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  11. nk join jgak bang Nasz
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  12. Sang Pencinta : thanx sudi join

    Zul Fattah : hehe...terima kasih join ye?

    Nak tengok list blogger yang join tak?

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  13. sya joined ^___^

    http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  14. ann: thanx join..saya dah letak kat list..huhu..

    ReplyDelete
  15. nak join gak..

    http://operasihitam.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  16. Amey : thanx sudi join..dah letak dalam list blogger yang join segmen ni..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  17. sory abg nasz, hehehe..lambat..tp janji join kan

    meh jenguk sini :

    http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    mekaceh daun keladi :)

    ReplyDelete
  18. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    join dah..hehehh..terlewat sebab ingat dateline esok.. adoi...

    ReplyDelete
  19. Fee Hafeezah: takpe..huhu..thanx sebab sudi join..huhu..

    ReplyDelete
  20. permata biru : thanx sudi join..nice entry with pic..huhu..

    jom terjah entry geng2 yang join segmen ni gak..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  21. Saya join! sempat ke ni?huhuhu

    http://myramirah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

    ReplyDelete
  22. amirah: sempat..haha..thanx sebab join..dah letak dalam list..

    ReplyDelete
  23. alaaaa. . . .baru perasan ade segmen ni . . . :(

    ReplyDelete
  24. suarahearty: takpe..bukan rezeki awak kot..nnt saya buat segmen simple lagi k?

    ReplyDelete
  25. join.....nanti ye.....insyaallah

    ReplyDelete
  26. azam : dah tutup dah..huhu..

    ReplyDelete