KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 15, 2011

DUNIA BLOGGING SEMAKIN BERKEMBANG...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Blogger baru makin bertambah.  Menambahkan seri dan kemeriahan dunia blogging.  Dulu dunia blogging ini meriah gak tapi tak la semeriah sekarang. Huhu...

Saya start blogging May 2009 tapi kejap aktif...kejap tak aktif...sekarang saya mula aktif semula berblogging.  Memang berbeza rasa kemeriahan dunia blogging kini...

Ini menunjukkan dunia blogging semakin berkembang.  Dunia Blogging ini tak mustahil akan pergi jauh lagi. Jauh ke mana? Saya tak tahu. Huhu...

Saya harap dalam berblogging ini dapat lah kita saling hormat menghormati.  Dunia blogging sama seperti Dunia Luar Blogging, cuma kita berkomunikasi menggunakan medium yang lebih kompleks (hehe...kompleks la sangat).

Anyway, happy blogging dan tak nak gaduh-gaduh tau? Huhu....

Jangan dilupakan untuk mengdrop komen bernas korang. Muahaha...

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. yup. from young to old, most of us have blog.
    XD

    ReplyDelete
  2. shindosai: betul3x..huhu..

    Miss A: kini dah jadi medium penting untuk berkomunikasi..masa depan, mungkin semua orang wajib ada blog..tak mustahil..huhu..

    ReplyDelete
  3. btol2... blog skrg kalau sorg berhenti dtg lgi 10 org rasanya blog xkn sunyi ps masa akan dtg

    ReplyDelete
  4. NICK IRFAN : betul tu..setuju2..

    ReplyDelete