KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, April 30, 2013

SEGMEN NASZ : "NASZ CARI BLOGLIST MEI 2013"

SEGMEN TAMAT


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Bulan April tahun 2013 sudah hampir melabuhkan tirainya. Lagipun dah lama sangat saya tak buat segmen untuk cari bloglist. Kali ini saya nak cari Bloglist bagi Bulan Mei tahun 2013.

Apa fungsi bloglist ini?

Fungsi bloglist ini simple je. Mudah saya nak tahu apa rakan-rakan blogger saya update dan boleh saya terjah untuk baca entry dorang. Senang sikit kan? Tak payah nak susah-susah pergi dekat Google dan taip dan Search. Agak susah kalau begitu.

Cara nak join segmen saya ini ialah :

1. Buat satu entry baru. Copy dan paste gambar header saya di atas. Jangan lupa linkkan post ini ke entry korang tu.

2. Salin tajuk ini, SEGMEN NASZ : NASZ CARI BLOGLIST MEI 2013.

3. Korang ceritakan tentang blog korang. Simple je. Tak perlu panjang sangat.

4. Kalau sudi, tagkanlah kawan-kawan korang dan like Fan Page saya kat sebelah atas kanan tu. Kalau tak sudi, takpe. Saya tak paksa.

5. Publishkan post korang dan letakkan link korang tu kat kotak komen di bawah.

Segmen ini saya buka sampai 30hb April 2013 jam 11.59 malam. 

Setiap blog yang join segmen ini akan saya letakkan di bloglist Mei 2013 di sebelah bermula 1 Mei 2013.

Jemput join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

19 comments:

  1. join ;)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  2. remy join support nasz....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  3. dah join.. ^_^

    http://miszqaisyiah.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  4. Dah selamat men'join'kan diri

    http://sakurayaki.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  5. Sertai

    http://traveloghort.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  6. Me me !

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  7. http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  8. http://www.erazfadli.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    Joined bro!

    ReplyDelete
  9. selamat mengejoin! hehehe http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  10. http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ikut serta :)

    ReplyDelete
  11. Join :)

    http://rynanorfarhana.blogspot.com/2013/04/blog-ni-wujud-lepas-saya-habis-belajar.html

    ReplyDelete
  12. Maaf, tersilap tadi. Lupa nak letak tajuk. Terus jadi macam tu. Tak diterima ye penyertaan tu?

    ReplyDelete
  13. salam, lamanya tak datang sini, maaf ada masalah dashbord..ini baru ok..selamat bersegmenlah

    puteri kecil sihat? dan besarkan dia

    ReplyDelete
  14. salam~ Zam dh buat entri semalam, hari ni baru nak bg link, valid lagi tak? http://zamani84.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  15. http://umikasum.blogspot.com/2013/04/segmen-nasz-nasz-cari-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete
  16. segmen tamat lah pula..huhu...tak sempat lagi nak join...pagi nie ingatkan nak join..huhu...tak rezeki kot...balik dengan tangan hampa je ke rumah..huhu

    ReplyDelete
  17. alahai.. tak sempat. baru je datang menjengah ni... huhuh

    ReplyDelete