KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

Nak Join, klik SINI.

Game antara Blogger Bermula...

NAMA KUMPULAN : PERFECT STRANGERS

KETUA KUMPULAN : Nasz : http://mohdnaser.blogspot.com

AHLI KUMPULAN :

1.sue : http://sueperbs.blogspot.com/

2. Leya : http://hazeleya.blogspot.com/

3. Zul Fattah : http://zulfattah.blogspot.com/

4.Munirah : http://thecahayabulan.blogspot.com/

5. x.a.n.a : www.xanahanami.blogspot.com/

6. Pemuda Harapan : http://zonesaye.blogspot.com/

7. ann : http://annyoo6609.blogspot.com/

8. azam : http://laman-ayahsu.blogspot.com/

9. Fee Hafeezah : http://norhafeezah.blogspot.com/

10. Lieynanilaz : 
http://lieynanilaz.blogspot.com/

SEBAB NAMA KUMPULAN INI DIPILIH :

Even tak kenal each others, but we trying to mix up dlm satu group, Blogging adalah medan utk kita kenal antara satu sama lain, Not just membaca entri, but we keep in touch in write the comment and next ia dapat membantu blogger utk terus maju dgn adenye comment-comment yang membina, strangers is someone that we need to think positive, sometimes it help us :D


Wassalam.


-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

16 comments:

  1. terbaik..tapi kena ambik sikit masa k untuk taaruf..hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. berjaye jugak.. sudah copy entri yg same..

    ReplyDelete
  3. Pemuda Harapan : penat menaip..huhu..saya kat ofis ni..line ofis ni, chat box dorang block..sebab tu terpaksa guna ruang komen..huhu.

    ReplyDelete
  4. thanx NasZ.. macam ni la ketua.. hehe

    ReplyDelete
  5. sue perbs : saya cuma kumpul dan lead je..semua ni hasil idea semua..

    ReplyDelete
  6. Pemuada harapan : taaruf lah sikit, name pls?

    sue perbs : alhamdulillah :)

    abg nasz : sian abg nasz, btw gud job semua, agk kelam kabut tp berhasil, saya da copy mekaceh :D

    ReplyDelete
  7. Fee Hafeezah : takpe..puas hati sebab daripada beratus2 link tadi, kita berjaya tubuh 1 group yang memang tak kenal satu sama lain.huhu..

    ann: yeah..kita berjaya..hehe..

    ReplyDelete
  8. tolong check link masing-masing..kalau ada broken link, bagitau saya ye?

    ReplyDelete
  9. berjaye berjaye.. hehe.. btw, panggil sue suda.. ^_*... nk wat bloglist la..

    ReplyDelete
  10. sue : ye..akhir kita berjaya..huhu..tadi rasa macam mustahil je sebenarnya..tapi saya kuatkan hati, percaya dan hasilnya? huhu..

    ReplyDelete
  11. link yg ke 10 tu... http://lieynanilaz@blogspot.com/

    http://lieynanilaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. sue...terima kasih kerana betulkan...tak perasan tadi..hehehe

    ReplyDelete
  13. sue : thanx..dah betulkan..sori..tak perasan..huhu..

    ReplyDelete