KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 15, 2011

MENCARI 10 AHLI UNTUK GAME ANTARA BLOGGER...

Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Mencari 10 ahli untuk join game antara blogger anjuran abang Ben.

Kalau berminat, sila komen kat bawah ye?

Huhu..

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

56 comments:

  1. bminat.. jom bincang..

    http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    ReplyDelete
  2. game nih macamna??? x fhm la.. so x dpt la sy nak join..huhuhu

    ReplyDelete
  3. oppss sorry lupa tinggal link
    http://hazeleya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. saya nak bro...
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. join..

    http://thecahayabulan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Orait..yang confirm..

    1.http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    2. http://hazeleya.blogspot.com/

    3. http://zulfattah.blogspot.com/

    Ok..ada 7 lagi kosong..kita buat macam ni, setiap orang bagi 1 Nama kumpulan dan sebabnya kemudian kita vote. OK?

    Korang tulis je kat sini.

    ReplyDelete
  7. sy join group abg la..n officially abg la jd ketua group..hehe..

    http://zonesaye.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. saya join group ni..hee; p

    http://annyoo6609.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group...

    ReplyDelete
  10. Orait..yang confirm..

    1.http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    2. http://hazeleya.blogspot.com/

    3. http://zulfattah.blogspot.com/

    4.http://thecahayabulan.blogspot.com/

    5. www.xanahanami.blogspot.com

    6. http://zonesaye.blogspot.com

    7. http://annyoo6609.blogspot.com/

    Ok..ada 3 lagi kosong..kita buat macam ni, setiap orang bagi 1 Nama kumpulan dan sebabnya kemudian kita vote. OK?

    Korang tulis je kat sini.

    ReplyDelete
  11. try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    ReplyDelete
  12. Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    Huhu..

    tapi saya suka leya nyer lagi. korang?

    ReplyDelete
  13. nak join :)

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Ketua abg nasz ah,
    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Amacam ? just giving idea :)

    ReplyDelete
  14. hafizah : link awak..huhu..

    ReplyDelete
  15. Untuk ketua, kita vote gak nnt..biar adil..huhu..

    ReplyDelete
  16. .http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    2. http://hazeleya.blogspot.com/

    3. http://zulfattah.blogspot.com/

    4.http://thecahayabulan.blogspot.com/

    5. www.xanahanami.blogspot.com

    6. http://zonesaye.blogspot.com

    7. http://annyoo6609.blogspot.com/

    8. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    ReplyDelete
  17. http://norhafeezah.blogspot.com ..mekaceh... :)

    ReplyDelete
  18. dah cukup ker?..kalu belom ayu nk joint..
    http://ayuinsyirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. kita ada cadangan dari:

    1. Leya

    Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group..

    2. Zul Fattah

    try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    3. Nasz

    Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    4. Fee Hafeezah

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Mana korang pilih?

    Saya pilih Leya.

    ReplyDelete
  20. saya cam setuju ngn Leya utk nama kump..

    utk ketua kump sya vote Nasz laaa...buleh laa..

    ReplyDelete
  21. nak cukup korum ke lom...kalu belom nak join..
    links..http://lieynanilaz@blogspot.com

    ReplyDelete
  22. nk join jgk boleh ??
    tp sy maseh bru. .

    ReplyDelete
  23. ala... bagi kat abg Naser r.. dia paling tua kat sini..

    ReplyDelete
  24. setuju dgn zul fattah..yeah..

    sebab:
    1. sekarang kan bulan rejab..
    Imam al-Qurtubi dalam tafsirnya menyifatkan Nabi s.a.w menegaskan Rejab adalah bulan Allah, iaitu bulan ahlullah. Dikatakan penduduk (mukmin) Tanah Haram itu ahlullah kerana Allah yang memelihara dan memberi kekuatan kepada mereka.


    pendapat saya jela..

    ReplyDelete
  25. 1.http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    2. http://hazeleya.blogspot.com/

    3. http://zulfattah.blogspot.com/

    4.http://thecahayabulan.blogspot.com/

    5. www.xanahanami.blogspot.com

    6. http://zonesaye.blogspot.com

    7. http://annyoo6609.blogspot.com/

    8. 8. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger.html

    9. http://norhafeezah.blogspot.com

    10. http://lieynanilaz@blogspot.com

    orait..dah cukup korum..huhu..

    ReplyDelete
  26. isk..saya muda lagi la..muaha..

    1. Leya

    Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group..

    2. Zul Fattah

    try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    3. Nasz

    Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    4. Fee Hafeezah

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Mana korang pilih?

    Saya pilih Leya.

    Pemuda Harapan pilih Zul Fattah.

    Korang?

    ReplyDelete
  27. kalau chat box saya tak kena block, dah lama sembang kat chat box je..huhu..

    ReplyDelete
  28. suka dengan cadangan leya.. "perfect strangers".. cute je.

    ReplyDelete
  29. 1. Leya

    Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group..

    2. Zul Fattah

    try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    3. Nasz

    Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    4. Fee Hafeezah

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Mana korang pilih?

    Leya - Saya dan Munirah.

    Zul Fattah - Zul Fattah.

    Korang yang lain?

    ReplyDelete
  30. zul fatah...
    tapi kne tgu majoriti 2/3 nie..hehe

    ReplyDelete
  31. Saya pun choose leya jugak, tapi nak tambah sebab boleh?

    Nama Group : Perfect strangers

    Ketua : Abg Nasz

    Sebab : Even tak kenal each others, but we trying to mix up dlm satu group, Blogging adalah medan utk kita kenal antara satu sama lain, Not just membaca entri, but we keep in touch in write the comment and next ia dapat membantu blogger utk terus maju dgn adenye comment-comment yang membina, strangers is someone that we need to think positive, sometimes it help us :D


    SEKIAN~

    cepat2, da takde masa nih :)

    ReplyDelete
  32. 1. Leya

    Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group..

    2. Zul Fattah

    try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    3. Nasz

    Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    4. Fee Hafeezah

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Mana korang pilih?

    Leya - Saya, Munirah dan lieynanilaz

    Zul Fattah - Zul Fattah.

    Korang yang lain?

    Kalau korang ada cadangan, tulis je kat sini.

    ReplyDelete
  33. 1. Leya

    Perfect Strangers...sebab kita x kenal each other lagi but trying to mix up dalam satu group..

    2. Zul Fattah

    try guna nama ni.. Bulan..
    sebab ianya merangkupi semua.. berkuasa bila gelap datang ..

    3. Nasz

    Cadangan saya:

    Nama Kumpulan : Blogger Sempoi

    Sebab : Kumpulan ni terdiri daripada blogger-blogger yang sempoi-sempoi.

    4. Fee Hafeezah

    Nama group : the cuter blogger (TCB),

    Sebab : mengetuk keyboard ikot rase jari jemari dan bisikan hati, bukan meng'ANON'kan orang dengan hasad dengki...

    Mana korang pilih?

    Leya - Saya, Munirah dan Hafeezah.

    Zul Fattah - Zul Fattah.

    Saya cadangkan kita amik leya je la. Saya topup dengan komen Hafeezah. Setuju?

    ReplyDelete
  34. sy pilih perfect stranger gak la.. cam best je.. hehe

    ReplyDelete
  35. setuju! lagipun dah nak dekat pukul 4.. waktu nak dkt habis.. jadi..nasz sebagai ketua pilihan ramai dah boleh buat entry :)hehe

    ReplyDelete
  36. roger je...nanti follow saya gak ye

    ReplyDelete
  37. setuju bro, cepat-cepat post kat entry semua copy and paste okeh :)

    ReplyDelete
  38. orait..jap2..saya tengah draf ni..

    ReplyDelete
  39. hehe..ok la abg nasz..stuju jer..sbb hasil undian majoriti dilakukan secara adil..chill..group nie bakal jadi yang terbaik..huhu..

    ReplyDelete
  40. sya setuju..

    nama kump : Perfect strangers

    ketua : Nasz

    ReplyDelete
  41. yea.. btul2 bincang ni.. terbaek..

    ReplyDelete
  42. cayalah bro ! cepat-cepat..hye member group perfect strangers! Nice to meet u'all :)

    ReplyDelete
  43. Dah send..korang boleh copy dan paste kat blog korang..thanx sebab sudi bergabung tenaga dengan saya..huhu..penat menaip tadi..laju betul..

    huhu..

    http://mohdnaser.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html

    ReplyDelete
  44. Masa terhad..huhu..tapi Alhamdulillah kita berjaya..thanx to all group Perfect Strangers..you all the best..
    huhu..

    ReplyDelete
  45. Zul Fattah : tak..thanx kepada awak dan semua yang sudi join group ni..ini group terbaik saya pernah join..tq very much semua.

    ReplyDelete
  46. THANX BRO! AND SUME AHLI GRUP PERFECT STRANGERS.. SERONOK DPT JOIN GROUP NI :)

    ReplyDelete
  47. Munirah : saya pun..huhu..memang sempoi group Perfect Strangers ni..

    ReplyDelete