KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, June 20, 2011

GCB ... SEDAP!!!


Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Petang semalam, saya boring duduk rumah.  Astro pun tidak menyajikan cerita-cerita yang menarik.  So, saya ambil keputusan nak makan McD. Ternampak dalam tv ada GCB. Apa tu GCB? Korang mesti tau nyer kan?

GCB itu bermaksud Grill Chicken Burger. Sedap. Lagipun saya makan megi je masa tu. Memang tengah lapar gila. So, saya order set Large.

Saya memang suka makan McD. Kalau nak dibandingkan dengan KFC, McD faveret saya.  Tapi memang sedap GCB tu. Hehe..

Nak tanya korang ni? Korang minat makan ape kat McD?

Berani jawab? Hehe..

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

23 comments:

  1. double cheese burger dan apple pie.
    btw, thanks for the teguran bro.
    kepala ting tong.
    hehehe..thanks.

    ReplyDelete
  2. syazwan: sama la kita..huhu..

    ReplyDelete
  3. zie suke~ double mac chicken~ ehehe... (btl ke eja ni..hantam sajalah) tp xlarat mkn sowang~ mesty share~ hehehee... wink3 >_<

    ReplyDelete
  4. Eizaazierya: fuyo..double? huhu..tak boleh habis, boleh kongsi dengan saya..hehe...(gurau je)

    ReplyDelete
  5. ahaha..boleh je~ kot jumpe pulak an nk bg at nasz~ ehehe... ^_^

    ReplyDelete
  6. eizarazierya: hehe..tak jumpa pun takpe..poskan..hehe...

    ReplyDelete
  7. tak molah..takot~ takot abg posmen makan dlu~ smpai nanti~ bungkusan kosong je~ ehehe~ ^_^ (alasan~~ =P )

    ReplyDelete
  8. eizarazieya: takpe2..bungkus dalam plastik baja organik..confirm posmen tu tak makan..huhu...

    ReplyDelete
  9. jrg mkn burger mc d.. tpi klu org blanje blasah je.. hehe.. singgah mc D suke beli aiskrim n mc flurry...

    ReplyDelete
  10. saya lagi suka kfc berbanding mcd...tapi kalau p mcd...dah tentu2 makan gcb hat daging...:)

    ReplyDelete
  11. wah! sama ah, love Mekdi ! Double cheese burger best:)

    mcm sedap je GCB, tak try lagi GCB..nak pergi lunch jap g ah..(terliur)..

    ReplyDelete
  12. sedap nye..tp sya suke Prosperity burger..hehehe

    ReplyDelete
  13. minat makan apa ek? apa yang ada kat situ, masuk pun belum pernah sbb kat Kemaman tak ada McD haha...

    ReplyDelete
  14. sma lah dgn syazwan. double cheese n apple pie. hehe. tired GCB last year, mmg sedap! :)

    ReplyDelete
  15. sekarng...McChiken...dulu...BigMac...kadang2...McNugget..heheheh..

    ReplyDelete
  16. GCB memang sedap, dah ada balik ke?? hehe

    suka gak double cheese burger dengan aiskrim singgit XD

    ReplyDelete
  17. sue : aiskrim McD pun sedap..huhu..kalau orang belanja, semua sedap..haha..

    lieynanilaz : hehe..KFC pun ok gak..cuma saya lebih ke McD..

    Fee : try..jangan tak try..hehe..

    ann : Prosperity burger pun best gak..feveret gak tu..

    yatie : nnt masa ada la tu..huhu..

    sweetandspicy : memang sedap..rasa ayam panggang..hehe..

    zilazaimy : suma saya suka..hehe..

    keroro : ha'ah..dah ada balik..suka gak aiskrim..hehe..

    logorithm : hehe..pilihan masing2..

    ReplyDelete
  18. hari tu dah nampak kat tv..pastu NasZ post lak kat belog...haihh memang kena pegi jugak la...

    ReplyDelete
  19. Leya : hehe..saya pun tengok kat tv gak..jom2..

    ReplyDelete
  20. hehe... cik Wardah SUKA DOUBLE CHEESE BURGER... always DOUBLE CHEESE BURGER.. huhuhu~

    tapi, DOUBLE GCB pon best!!
    pape pon, mesti DOUBLE!!.. huhuhu~

    dapnye mcD.. terliur~

    ReplyDelete
  21. Wardah : kira kena double ek?hehe..dap2..

    ReplyDelete
  22. Balik keja ni sure ber fast&furios ke mekdi...

    ReplyDelete