KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, June 21, 2011

JOZAN...JOZAN...JOZAN...

Credit Google

Salam sejahtera rakan-rakan semua.

saja nak buat entry sokongan padu saya kepada Kumpulan Jozan.  Saya minat dengan lawak dorang. Rasa nak tergelak bila teringat lawak-lawak dorang dari Raja Lawak sampailah Maharaja Lawak.

Alhamdulillah... Dorang akhirnya berjaya ke Final. Saya memang dah jangka sebab setiap minggu ranking dorang sentiasa di atas je.

Kepada peserta Maharaja Lawak lain, bukan lawak dorang tak best, best tapi saya lebih sokong Jozan.

Harap Jozan menang Maharaja Lawak. Huhu...

Korang sokong sape dalam Maharaja Lawak?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

25 comments:

  1. saya pun suke ngn lawak Jozan..sokong diorg..tapiiiii..tak sms pun..hehe

    ReplyDelete
  2. jozan da best!!

    suke sgt jozan ni..

    ReplyDelete
  3. isyam mirah : hehe..sama la kita..suka jozan gak..

    ReplyDelete
  4. ms mula2..jozan agak hambar.. tp lama2 diorg nk jmpa rentak.. yezza, suka!!!

    ReplyDelete
  5. mizzkechique: tak kisah..janji jozan best..haha..

    ReplyDelete
  6. wa suka sepah, tapi hati memilih jozan jadi pilihan.. ahakss..

    ReplyDelete
  7. MB pun sokong habes JOZAN! walaupun tak langgan astro warna.. tapi tetp tengok! dorang the best!

    ReplyDelete
  8. @ann, suka dengan ayat tuh.. tak sms pown..

    Ada orang kata, "wat per nak sms,Die orang dah kaye"..

    Tapi jangan nak cari rancangan begini akan datang jika pihak penaja tak nak taja lagi.. hahha

    Tapi wa sama dengan jer.. Tak sms pun.. huhu jujur kan..

    Brither Nasz SmS undi tak? ahaksss..

    ReplyDelete
  9. wah saya pon giler kt jozan nie.. heheheh.. supprot habes ko dorang nie.. :)

    ReplyDelete
  10. sepah, sepah, sepah! hhahahahah~

    ReplyDelete
  11. sang pencinta : hehe..sepah pun best tapi jozan lagi best..muahaha..

    MB: ingat tadi MB stand for menteri besar..huhu..lawak je..yes, dorang the best..

    sang pencinta : undi? huhu..undi tapi tak pernah sampai pun..undi angin..

    sue : sama la kita..hehe..

    normala : yes..support dorang..huhu..

    ReplyDelete
  12. sunah sakura: sepah pun ok tapi jozan terbaek..hehe..

    ReplyDelete
  13. waa..JOZAN da best..suke gile ngn diorg ni..cite2 yg ada diorg mesti tgk pny la..wlaupun kdg2 xdpt tgk smua..hee~~

    ReplyDelete
  14. kakak sokong jozan, sepah dan nabil

    ReplyDelete
  15. mula2 dulu hambar gila...mluat pon ada jugak..tpi skang dah ok dah...sepah maintain je..

    ReplyDelete
  16. okeh, tea pun sangat minat dengan jozan. hiks

    ReplyDelete
  17. yati: hehe..tapi jozan best..

    iniialahaku: biasalah..ada pasang surutnya..tapi tetap jozan best..hehe..

    tea: sama la kita..jozan..jozan..jozan..

    ReplyDelete
  18. ska jozan gak
    tp x tgk pon maharaja lawak
    kt umah xda astro
    tp seb bek ada you tube

    ReplyDelete
  19. zarulfarhana: takpe..janji jozan best..hehe..

    ReplyDelete
  20. ala... jozan tak best la.. Jambu the best... this is best bro..best bro..

    ReplyDelete
  21. zul fattah: jambu best..tapi jozan best lagi..huhu..

    ReplyDelete
  22. sumpah JOZAN best!!! >< suke sgt ngn kreativiti dyorg

    ReplyDelete
  23. aimifiqa: yeah..betul2..jozan best..jozan..jozan...jozan..

    ReplyDelete