KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, June 19, 2011

LAYAN BOYS OVER FLOWERS ...

Credit Google

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ini saya duduk rumah je. Berblogwalking dan follow blog rakan-rakan blogger baru.

Sambil berblogwalking dan updated segmen yang baru je habis (Segmen Simple : Pantun Puji Diri Sendiri), saya layan astro je la. Sekarang masa entry ditulis, saya tengah layan Drama Korea : Boys Over Flowers.

Saja boring-boring layan drama ni.  Ada rakan-rakan blogger minat drama ni?

Actually, sebelum drama versi Korea ni keluar, saya ada tengok drama ni tapi dalam versi Mandarin.  Kat bawah ni gambar drama versi Mandarin tu.

Credit Google

Tajuknya Meteor Garden. Drama ni ada part 1 dengan part 2. Ceritanya lebih kurang sama je.  Korang penah tengok?

Drama ini memang menyentuh hati saya. Huhu.. Emosi pulak.

Korang layan drama Boys Over Flowers atau Meteor Garden?

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

17 comments:

  1. aw hahah saya tgok versi jepun punye hehe hana yori dango nama dia hehehe.... yg boys over flower nie x tgok habis lagi yg part 1 hehehe

    ReplyDelete
  2. Miss A: versi jepun pun ada ek? tak tahu pun..huhu..adik saya beli dvd boys over flowers ni kat umah di kampung. dorang tengok 3,4 kali..huhu..best cite ni..lagu dia pun best..

    ReplyDelete
  3. both of the story memang nice~

    ReplyDelete
  4. both of the story memang nice~

    ReplyDelete
  5. rsa version hana dori yango gk yg trbaik..hehe :D

    ReplyDelete
  6. Miss A : miss A dengan Miss A orang berlainan ek? konfius...huhu..yup..saya sangat suka dua2 versi..

    saiazuan: tak penah tengok lagi..huhu..

    ReplyDelete
  7. first sekali tengok meteor garden baru hana yori dango baru la boys over flower. Cerita asal dia dr manga jepun kan~ but rasanya yg paling best meteor garden.. walaupun pelakon dia nmpk sgt amatur.. hehe. :) btw, tiga2 pun best lah. :)

    ReplyDelete
  8. sweetandspicy: betul tu..cite ni asal dari manga jepun..saya rasa meteor garden best lagi. tapi memang versi jepun, tak pernah lagi. but, versi korea pun not bad..huhu..

    ReplyDelete
  9. Memang best citer ni , tapi ending kureng sikit

    ReplyDelete
  10. ternga2 kurg mint kottt...he3..best join segmen pntun..=) thanksss

    ReplyDelete
  11. jer: best..ending pun best..hehe..

    safwanmahzin: thanx sebab sudi join.seronok bila orang suka segmen saya. harap dapat santai minda skit..huhu..

    ReplyDelete
  12. yg Boys Over Flower ni saya kureng ckit sbb t'lampau romantik....yg jepun best....Hana Yori Dango...romantik tu ada la ckit2 tp x melampau...kelakar byk...tu yg bestnya...hihi ^_^

    yg mandarin tu x prnh tgk pon sbb saya x suka bahasa mandarin ^_^

    ReplyDelete
  13. Domo Mega : ye ke? huhu...tapi saya suka..hehe..

    ReplyDelete
  14. ad part 1 gn part 2 ke?
    jia tgk y drama korea je..
    dah byk kli dah tgk.. haha =')

    ReplyDelete
  15. jia: ye. yang mandarin - meteor garden ada part 1 dan part 2..boys over flowers tak perasan lak.huhu...

    ReplyDelete
  16. bro nasz lyn jugak ek cite korea.. BOF x tgk habis la..meteor garden pn tgk part 1 je..masa tu sy form 1..kecoh semua org dok lyn cite tu.. sy mmg tergila2kan cite tu dulu..nostalgia la bro..hihi :p

    ReplyDelete
  17. Eera Shera : layann...1st drama korea saya layan ... Full House - faveret, 2nd ... My Girl. 3rd ... My Sassy Girl : Chung Yang ... 4th ... Princess Hours..Hehe...

    ReplyDelete