KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 16, 2011

GODAM..GODAM..GODAM...


Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Sekarang ini kecoh satu Malaysia tentang Penggodam Anonymous. Hari ini saja dorang dah menggodam 91 buah laman web dan 51 adalah laman web kerajaan.  Menurut berita tadi, laman web yang telah digodam telah pulih.

Dasat gak penggodam ni.  Saya ni dah la tak ada ilmu sangat tentang ilmu godam godam ni. Huhu.

Anyway, harapan aku adalah sudah-sudah la.  Biarlah dunia blogging aman damai untuk blogger-blogger seperti saya berblogging.

Kalau nak godam, pergi la godam pokok pisang kalau tension sangat. Bagus gak sebab boleh bersenam dan release tension. Hehe...

Wassalam.

- NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. risau gak kalau dorang godam blog-blog macam kita ni..

    ReplyDelete
  2. munirah : saya pun risau gak..huhu..

    ReplyDelete