KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 22, 2011

SEGMEN : JOM KITA MAIN-MAIN DI BULAN

Nak join, klik SINI

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak join segmen Zul Fattah kali ini.  Dia nak kumpul blogger-blogger untuk main game malam ni. Bukan game bola atau bowling. Tapi game di blog. Macam mana? Malam nanti dia cerita.

Saya macam berminat nak join sebab dah lama tak main game di blog. Korang pun support la. Boleh kita main ramai-ramai.

Senang je nak join. Tak rugi. Jom try ramai-ramai. Support rakan-rakan blogger kita. Pukul 6 petang ni tutup.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. terharunya... tima kasih join..

    ReplyDelete
  2. zul fattah: takde ape..saya pun blogger baru gak..support kawan2..

    ReplyDelete
  3. hehe..tolong menolong..budaya kita..

    ReplyDelete
  4. bro nak joint.. tunggu wa di pentas games wahahah boleh gitu.. hehhee

    ReplyDelete
  5. teringin nak join tapi... isk isk isk...

    ReplyDelete
  6. wootwoott..hey, this game sounds interesting lah ! i wanna try but err err.. this is my first time joining any game in blogger.. *malu >.<

    ReplyDelete
  7. cepat la.. game kedua dah start nie..
    hehe..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/game-kedua-bermula-dari-sekarang.html

    ReplyDelete
  8. zul fattah: la..dah start ka? huhu.

    ReplyDelete
  9. sorry x dpt join..hari ni baru bkk blog...hehe

    ReplyDelete