KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 15, 2011

LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Di sini saya sediakan satu entry khas untuk saya kumpulkan blogger-blogger yang join segmen simple saya ni.  Kalau korang yang tak join lagi nak join, klik SINI.

1. http://storyofschasya.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
2. http://official19.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
3. http://memetikdurian.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
4. http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-kekuatan-dan-kelemahan.html
5. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
6. http://hazeleya.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
7. http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
8. http://operasihitam.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
9. http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
10. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html
11. http://myramirah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kekuatan-dan-kelemahan.html

Jom berblogwalking dan saling memberi komen yang membina kepada blogger-blogger yang join segmen ini. Harap saling hormat menghormati ye?

Sesiapa yang nak join tu, sila klik SINI.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... cer tengok betul2.. saya orang yang ke 10 la..hahaha...saya memang selalu jadi peserta ke 10 l... semalam pon sama gak.. dirancang ke kebetulan nih..heheheh

    ReplyDelete
  2. permata biru: kebetulan kot?..haha..nak buat segmen baru ke? dirancang atau kebetulan? haha..

    ReplyDelete
  3. sue: takde rezeki..tapi thanx sebab berminat nak join segmen kecik2 saya ni..huhu..

    ReplyDelete