KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, June 14, 2011

LIST BLOGGER YANG JOIN SEGMEN SIMPLE : MENU AKU MASA BERDUIT DAN TIDAK BERDUIT (SENGKEK)...


Salam rakan-rakan blogger semua.

Ini tempat saya list down kan semua blogger yang sudi melibatkan diri dalam segmen simple saya ni. Kalau nak join, klik SINI.

1. http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
2. http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-menu-abg-naser.html
3. http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
4. http://haminglam.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
5. http://storyofschasya.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
6. http://eydamanja.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
7. http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
8. http://cheerfullhappiness.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
9. http://akudedin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
10. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
11. http://addictedwithdots.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
12. http://almiraalwani.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
13. http://official19.blogspot.com/2011/06/menu-ina-masa-berduit-dan-masa-takde.html
14. http://aimifiqa.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
15. http://myramirah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html
16. http://orangechantek.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html

Jom saling baca apa yang rakan-rakan blogger tulis. Komen entry dorang kalau korang rasa menarik. Huhu...

Yang tak join lagi, klik SINI untuk join. huhu...
Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. mesti ada..no. 1 lagi..huhu..

    ReplyDelete
  2. http://akudedin.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-menu-aku-masa-berduit-dan.html

    ReplyDelete
  3. Sudeh join, mekaceh singgah and wat entry camnih, entri segmen selalunye byk membantu blogger utk naik, i'm lovin it ! :D

    ReplyDelete
  4. De'din : thanx sudi join..dah letak dalam link kat atas..kalau tak ada, bagitau k?

    Fee Hafeezah ketuk keyboard: thanx sebab suka segmen ni..saya pun tengah bertatih lagi dalam dunia blogging ni..

    ReplyDelete
  5. thank you Nasz.Nama Miss A number 11 :)

    ReplyDelete
  6. Pricess Diary : Hehe..congratz..

    Miss A : sama2..saje nak buat segmen santai je..

    ReplyDelete
  7. as salam..dtg untuk join..syukran krn sudi jengah blog sembang MiZiM
    http://mizim14.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Macam2 menu yang ada..gelak pula baca..hekhekhek.. XD

    ReplyDelete
  9. aMiRaH : Perut masing2..huhu..bersyukur sebab Malaysia ni macam-macam makanan ada..hehe..

    ReplyDelete
  10. da ade2 !
    kejap terjah yg len2

    ReplyDelete