KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 22, 2011

NAK PUASKAN HATI SEMUA ORANG ... BOLEH BUAT?

Credit Google

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang rasa korang boleh puaskan hati semua orang tak? Saya mengaku dengan sesungguh keikhlasan di hati yang suci ini memang saya tak mampu tapi saya akan cuba sebaiknya. Huhu..

Setiap orang ada citarasa yang berbeza. Kadang-kadang kita suka makan McD, ada yang suka makan KFC. Ada yang suka makan A & W. Apa yang kita boleh buat adalah cuba sebaik mungkin.

Kalau ada gak orang yang still tak puas hati selepas kita dah cuba sebaik mungkin, camne plak? Kita redha je la. Tapi kita mungkin boleh cuba fahami orang tu.

Dalam dunia blogging, kita boleh belajar mcam-macam ragam manusia. Tak payah nak pergi shopping complex dan duduk lepak kat tangga-tangga buang masa. Caranya dengan blogwalking. Dah lari tajuk rasanya ni. Huhu...

Persoalan saya, korang rasa korang mampu nak puaskan hati semua orang?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

23 comments:

  1. kalau miss A memang x mampu nak puas kan hati org tapi cuba juga huhu.. namun memang hakikatnya susah nak puaskan hati semua org...

    ReplyDelete
  2. memang payah la kalo nak semua org puas hati..huhu.. saya x mampu la..

    ReplyDelete
  3. wowowo lari tajuk tue cara wa bro.. ;/ mood KL Gengster.. Ala simple tak yah layan yang tak puas hati jum layan wa yang sentiasa puas hati..

    hehehhe.. tapi kalu bab aweks ..surender..

    ReplyDelete
  4. xmampu..
    mc d..sok nk asa brger baru la.

    ReplyDelete
  5. tak mampu la.. sebab setiap manusia.. punya keinginan yg berlainan... tapi, saya akan cuba utk memuaskan hati semua org..kerana org itu juga pernah cuba utk memuaskan hati saya..

    ReplyDelete
  6. memang xkan dapat kite puaskan hati sumorang. tapi cuba gak kadang2 rite? hehe

    btw, tens sudi follow blog saya :)

    ReplyDelete
  7. nak puaskan hati semua orang mana boleh..jangankan kata nak puaskan hati orang lain,hati sendiri pun belum tentu puas.. :)

    ReplyDelete
  8. susa lah na puaskan ati sume org,
    sedangkan kite pun kdg2 ad ta puas ati dgn org lain jugak..

    ReplyDelete
  9. tak mampu rasanya nk puaskan hati semua org..huhu

    ReplyDelete
  10. fee pun selalu kena camtuh, ape yg boleh just bersabar jer, dalam hidup nih sume kena hati-hati,

    over sgt org benci,jadi diam pulak org tak puas hati...

    ape yg perlu, kita kena tabah and kuat utk jadi manusia yg baik kat pandangan mata org :D

    ReplyDelete
  11. yup! kena cuba usaha.. belum cuba belum tahu kan.. tapi orang lain pon kena cuba faham, orang yg mencube puaskan hati awok tu~ hee.

    ReplyDelete
  12. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jawapan-maksud-di-sebalik-gambar-itu.html

    mengikut pandangannya

    ReplyDelete
  13. kita memang takkan dan takkan pernah dapat puaskan hati semua orang. Kalau kita dah berjaya puaskan hati semua orang, bukan manusialah tu! Alien..huhu

    ReplyDelete
  14. kehendak diri sndiri pon tak boleh nak puaskan apatah lagi orang lain.

    ReplyDelete
  15. terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  16. abg Nasz.. jom join..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/contest-i-have-cool-stuff.html

    ReplyDelete
  17. tak boleh la nak puaskan hati semua orang. citarasa orang lain-lain.


    btw, tq sudi singgah dan follow dekat my blog ye.. saya follow awak balik..

    ReplyDelete
  18. Nak puaskan hati sendiri pun kadang2 susah,inikan pulak hati orang...ye tak?

    ReplyDelete
  19. i always get into trouble when i tried to make others satisfied. bosan gila..

    ReplyDelete
  20. mmg kte xkn mmpu, klu blogging pn bole rse, klu org yg pgg byk jawatan lagi lah rse..

    ReplyDelete
  21. bukan semua citarasa orang sama.kadang kita suka tapi orang lain tak suka..

    tapi kalau kita tak suka pe yang orang lain tak suka jgn nak dok perli lebih sngt..cukup la cakap TAK NAK...

    ReplyDelete
  22. hati sendiri pun tak terpuas lagi :)

    ReplyDelete