KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 22, 2011

BILA ORANG KOMEN ENTRY KORANG ... APA KORANG RASA?



Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya nak berterima kasih teramat sangat kepada rakan-rakan blogger yang sudi meninggalkan komen di entry yang saya post. Saya rasa gembira bila ada orang yang sudi komen entry saya.  Sebab itu, saya cuma ringkaskan dan padatkan entry yang saya tulis.

Saya sedaya upaya untuk reply semua komen-komen rakan-rakan blogger. Tapi kadang-kadang pun terbabas gak. Huhu.. Saya minta maaf ye?

Setiap komen yang kita beri besar maknanya kepada pemilik blog tu. Kadang-kadang, komen yang kita beri tu membakar semangat dorang untuk terus berblogging.

Tak guna follower beribu-ribu tapi entry tak ada orang komen. Sebab apa tak ada orang komen, itu saya tak pasti sebab setiap orang ada sebab sendiri. Saya kalau berblogwalking, saya lebih suka tinggalkan komen dan link saya.  Senang owner tu nak terjah blog saya. Huhu..

Komen positif atau negatif tak penting.  Sekurang-kurangnya ada orang sudi komen saya.  Saya dah bersyukur sangat-sangat. Huhu...

So, apa korang rasa bila ada orang komen entry korang?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

17 comments:

  1. sesetengah komen tu sengaja ditulis begitu sebab cemburu dengan blogger lain. Kalau BWR, sure dah tak approve komen bodoh macam tu. sengaja nak jatuhkan orang lain..

    ReplyDelete
  2. BeeWhiteRoses: saya approve je sebab dorang macam meperbodohkan diri sendiri je..huhu..

    ReplyDelete
  3. sama macam perasaan Nasz jugak, dan kakak rasa orang lain oun rasa macam tu

    ReplyDelete
  4. yatie : ye ke kak? huhu... terima kasih gak..tengah hepi ni..huhu..

    ReplyDelete
  5. kalau org komen entri yg kita post tu...sy amat berbesar hati tau..makna nye org baca gak entri kita tu kan...sgt hepiii...sama cam nasz rasa tu gakkk..hihihi

    ReplyDelete
  6. apa cemburu2 nie hahahha..
    morning bro.. suka sangat lepakss sini sebab penuh jujur dan rilex... santai la..
    kadang malas nak komen.. mesin taip abis ink..
    hahaha.. well blog ini antara yang di spot hari2.. Best..

    ReplyDelete
  7. aku dan segalanya: betul tu..semangat nak blogging lagi..kan? hehe..

    sang pencinta: haha..thanx..saya ni still newbie lagi..huhu..trima kasih sudi jadi pembaca setia saya..saya sangat berbesar hati..

    ReplyDelete
  8. sokong sangat.. bila orang komen ada rasa mcm satu aura masuk.. terus buat rasa nk update lagi dan lagi...

    ReplyDelete
  9. selalu baca entri kat sini tapi kdg2 terlupa nak komen sebab line internet buat hal lambat gler hohooh.. btw memang rasa gembira lah juga sebab ade org komen sebab 1 komen pon diibaratkan satu sokongan untuk kita terus berblogging hehe

    ReplyDelete
  10. Aisumi : huhu..betul2..saya pun rasa sama gak..

    miss A : takpe..saya faham..huhu..

    ReplyDelete
  11. memang tak patut r.. anak sapo la.. yg bangang tulis mcam tu..
    aku hack blog dia baru tahu..

    ReplyDelete
  12. zul fattah : biar je..huhu..tak payah layan, buang masa je..

    ReplyDelete
  13. sabar je lah....nnt lama2 dia sedar la apa yg dia ckp tu x elok...^_^

    ReplyDelete
  14. abby: :p.. haha..

    Domo Mega : takpe..sabar pun tak amik port sangat..

    ReplyDelete
  15. bile ade org komen kat entry2 saye. perasaan saya ialah :....
    eh...ade org bace ke entri aku?? hahaha...rase kelakar n sangat berterima kasih kepada yg sudi review blog saye...teruskan review dan saye akan cube utk menulis entri sekerap mungkin dan yang bermanfaat..thanks guys..

    ReplyDelete