KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, May 7, 2012

SEGMEN : GENG BLOGGER

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa nak join segmen pula kali ni. Ternampak satu segmen dari Aisyah Humaira'. Macam best je. So, saya pun dengan pantasnya menjoinkan diri.

Senang je nak join segmen ni. Macam mana nak join? Klik je link kat bawah header owner segmen tu kat atas sana. Pastu, korang tahu la apa syarat-syarat nak join segmen ni.

Aisyah Humaira' suruh pilih kategori mana saya ni. Hmmm... (Berfikir dengan dalam sedalamnya). Hehehe.

Saya ni kategori ke-4 iaitu Geng Blogger D (26 tahun ke atas). Hehehe.

Tarikh tutup segmen adalah 12hb Mei 2012 jam 11.59 malam.

So, jom ramai-ramai join segmen ni.

p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

19 comments:

  1. Abg Nasz ni sebaya dgn abg Nani...tahun 84..kan ? hehe...

    ReplyDelete
  2. tag anda

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

    ReplyDelete
  3. wah...rajin bebeno dia ikut segmen ye..heheheh

    ReplyDelete
  4. terjah dari segmen yang sama :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  5. terjah dari segmen yang sama :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi . =)

    ReplyDelete
  7. sggh n follow dr segmen yg same.. (:

    ReplyDelete
  8. ana dtang singgah d snie...

    dri segmen yg same... http://lavenderanasyaza.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Arol Mubin datang terjah blog nie! Kalau free, jenguklah Arol Mubin di Geng Blogger C. :)

    P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

    ReplyDelete
  10. salam..singgah bw sini..saya dari geng blogger c..hikhik jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

    ReplyDelete
  11. Hai abg nasz..ifa singgah cnie dri segmen yg sama..da lama follow blog ini..follow lah balik klu sudi..ok..salam prkenalan..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen tapi geng blogger yang berbeza...^^!

    Nani geng blogger C....

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  13. singgah, datang dr segmen yg sama jugak. salam kenal ye:)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..bw here(^_^)..geng logger C dtg melawat geng blogger D

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  16. membalas kunjungan..

    btw. done follow

    ReplyDelete