KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 6, 2012

MACAM DUDUK DI NEGARA LAIN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang saya dan wife saya dalam komuter. On the way ke KL. Dah lama tak naik komuter. Selalu sangat drive. So, hari ni decide nak dating dengan naik komuter je.


Dalam komuter ni, rakyat Malaysia kurang je tapi rakyat bukan Malaysia banyak. Macam berada di luar negara pula. So, tak perlulah nak travel jauh-jauh kalau di negara sendiri pun rasa macam berada di luar negara kan?


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. sesekali jer naik komuter...kalau terpaksa... tak tahan ngan bau nasz....
    prefer naik erl...sebab rumah remy sebelah stesen erl....

    ReplyDelete