KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 4, 2012

DORANG ADALAH BLOGGER...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tamat sudah segmen simple saya terbaru-baru ni. Hehehe.

Di bawah ni senarai blogger yang join. Walaupun hanya 30 orang tapi saya tetap salute dorang sudi berkongsi sebab dorang jadi blogger. Ada macam-macam sebab dan korang boleh blogwalking untuk baca sendiri. Memang best.

1.  http://emmaeema.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
2.  http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
3.  http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
4.  http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
5.  http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
6.  http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
7.  http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
8.  http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/05/segmen-nazsnazs-dan-saya-adalah-blogger.html
9.  http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-dan-saya-adalah-blogger.html
10.http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
11.http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
12.http://zamani84.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
13.http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
14.http://bicarahatidia.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
15.http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
16.http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
17.http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
18.http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
19.http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
20.http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
21.http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
22.http://www.arepnakbebel.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
23.http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
24.http://mrsnanafarina.blogspot.com/2012/05/segmen-nasznasz-dan-saya-adalah-blogger.html
25.http://hajarhawa.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
26.http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
27.http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
28.http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
29.http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html
30.http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

Harap dengan segmen ni korang, korang dapat something walaupun hanya sekelumit kuman sekalipun. Hehehe.

p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. alamak ...tak sempat joinlah segmen En Nasz kali ni..baru je tgk dashboard huhuhu...

    ReplyDelete
  2. hello kawan, sukalah baca entry kat sini, sbb tue i join. pasal menabung tue bagus! kalau boring, apa kata singgah kat blog i kay.

    ReplyDelete
  3. tak tau pun pasal segmen ni..huk3...baru online setelah cuti selama 3 mgu...

    ReplyDelete