KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 4, 2012

KAN DAH POPULAR...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Dalam Akhbar hingga ke berita di TV, gambar-gambar dorang tersiar. Popular dorang kan? Dari orang tak dikenali terus popular. Ini memang salah satu teknik untuk popularkan diri ni.


Seronok kat belasah orang sampai berdarah? Best ke kena buru? Inilah yang berlaku bila hati dan perasaan marah menguasai diri. Bertindak gunakan akal. Sekarang dah jadi popular kan? Hehehe.


Apa yang dorang dapat daripada Perhimpunan BERSIH 3.0? Sudah semestinya populariti kan? Hehehe.


Semoga perkara sebenar terbongkar.


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW di side sebelah ye?


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. Berjuang untuk sesuatu mesti dengan niat ikhlas dan akal yang rasional, bila dah dicemari dengan rasa benci, hasad dengki dan iri hati, perjuangan dah tak serupa perjuangan, lebih kepada tunjuk perasaan...dan perasaan yang tak elok tu sepatutnya tak payah ditunjok :)

    ReplyDelete
  2. TAhniah la untuk 49 org tu ye...
    Syabas..
    Suka ek tengok malaysia ni huru hara camtu..
    Tak paham tul la..

    ReplyDelete
  3. cari publisiti murahan.....
    buat provokasi pastu salah sana sini.....
    tak bertamadun.....

    ReplyDelete
  4. sekarang mcm2 jd. nak sng dgn care ni mereka buat

    btw dah undi. hehe

    ReplyDelete