KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 6, 2012

HARI AHAD PUN SIBUK...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya dengan wife tengah bersarapan di kedai mamak berhadapan Stesen Komuter Klang.


Hari Ahad biasanya tak busy tapi lengang dulu. Sekarang ni, hari Ahad pun dah jadi busy macam hari-hari biasa. Bila hari rehat sekarang ni ye?


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

1 comment:

  1. semalam remy pi kenduri kat tasek titiwangsa.... dari situ ke pwtc sesak giler.... hari cuti pun dah sama cam hari bekerja.,... keta byk.....

    ReplyDelete