KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 20, 2012

SELUAR PUN DAH TAK MUAT...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Isteri saya mengadu kat saya yang hampir semua seluar dia dah tak muat. Kena carI seluar yang bergetah. Sebab perut isteri semakin besar. So, dia nak cari seluar baru.

Semalam pergi Setia City Mall tapi tak ada seluar yang sesuai. Pastu, pergi Tesco Klang semata-mata nak cari ubat untuk emak mertua tapi tak perasan kat Tesco Klang tak ada Watson. So, kami pergi pula ke Giant Klang dan jumpa ubat yang nak dibeli di Guardian.

Masa nak balik, nampak Booth jual baju kat parking Giant Klang dan isteri ternampak satu seluar bergetah. Dia belek dan tanya pendapat saya, pastu terus beli. Semalam dia pakai dan kata selesa. So, saya decide nak beli sehelai lagi.

Perut semakin besar, semakin banyak dugaannya. Moga saya dan isteri berjaya mengharunginya.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. good luck... semoga semua selamat2 sahaja...

    ReplyDelete
  2. salam nasz jemput baca ni http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/blogger-lelaki-pilihan.html hikhik(^_^)

    ReplyDelete
  3. mesti excited kan...seronoklah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah. Excited + Gemuruh. Hehehe.

      Delete
  4. biasa ler tu..... perut sedang membesar..... kena beli yg longgar2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah. kena cari seluar yang bergetah. boleh regangkan.

      Delete
  5. psstt: wah.. tempat shopping kita tempat yang samalah.. awak tinggal kat mane ek..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. isteri saya duduk kat taman sementa. so, kadang2 memang shopping kat Giant.

      Delete