KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 6, 2012

HARI TERAKHIR PESTA BUKU DI PWTC...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang saya dan wife baru lepas berjalan sampai sakit kaki dan rasa nak terputus kaki di Pesta Buku PWTC. Hari ni hari terakhir dan alang-alang kami ke Kuala Lumpur, terua decide nak tengok-tengok dan jalan-jalan kat pesta buku ni.


Memang ramai lagi walaupun hari ni hari terakhir. Peminat buku masih berkerumun kat sini. Saya dapat beli satu buku. Itupun selepas puas memilih mana yang terbaik. Penat wife saya sampai terduduk dia. Hehehe.


Bagus pesta buku ni diadakan sebab senang orang nak cari buku faveret. Saya lebih prefer pergi ke kedai buku terpakai sebab harga murah dan buku cantik. Hehehe.


Korang dah pergi pesta buku ni? Cepat, hari ni last.


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. remy dah pi smlm...... sesak sangat..... sampai nak jln pun susah....

    ReplyDelete
  2. sy dh g dah.. hehe.. 2 kali je .. bnyk buku sy borong

    ReplyDelete