KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 11, 2012

SEGMEN NASZ : SAYA SAHUT CABARAN ANDA!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak buat segmen lagi ni. Hehehe. Segmen ni complicated sikit rasanya. Tak simple tapi complicated sikit.

Kalau nak join, korang kena :

1.  Buat satu entry, copy gambar header kat atas dan pastekan ke entry tersebut. Jangan lupa untuk linkkan ke post ini.

2.  Salin tajuk, "SEGMEN NASZ : SAYA SAHUT CABARAN ANDA!"

3.  Dah siap? Publishkan dan letakkan link tersebut kat ruang komen di bawah.

Sekarang, korang kena "MENCABAR" dan "DICABAR". Korang kena pergi ke blog yang join segmen ni juga dan "CABAR" dia dengan menulis:

"SAYA KE SINI UNTUK MENCABAR ANDA"

Kemudian, orang yang telah dicabar perlu membalas di ruang komen si pencabar (sudah semestinya di blog si pencabar) dengan menulis :

"SAYA TERIMA CABARAN ANDA"

Korang buat satu Bloglist untuk blogger yang terima cabaran korang dan korang mencabar blogger yang terima cabaran korang.

Bloglist ni korang kekalkan sehingga akhir Bulan Mei 2012. Pastu, korang nak remove, itu hak korang.

Tiada penyenaraian akan dibuat. Korang kena godek-godek kat ruang komen di bawah.

Segmen ni tutup pada 11hb Mei 2012 jam 11.00 malam.

p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

18 comments:

  1. Nani join !

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  2. join :)

    http://alyajane.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  3. ::Saya sahut cabaran anda Nasz :)

    http://jibablossom.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  4. Walaupun agak doubtful dengan kemampuan diri, tapi akak join juga...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  5. mcm best jer nie....sempat ker xnka join nie ek...?

    ReplyDelete
  6. Joinnn

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  7. macam menarik nasz....
    ade style ler.....
    kalau berkesempatan remy join nanti.....

    ReplyDelete
  8. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  9. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  10. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  11. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  12. join..!!..

    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  13. http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  14. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  15. http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    join sini. :)

    ReplyDelete
  16. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete
  17. eyqa join segmen nie :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete