KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, May 19, 2012

MACAM SEMUT JUMPA GULA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Tadi saya dengan wife berada di Setia City Mall. Saja wife ajak sebab Mall ni baru buka. Mungkin dorang nak test market sebab ada beberapa tempat masih dalam proses penyelenggaraan.


Tapi orang ramai datang shopping. Bila ada shopping complex baru buka, mesti penuh orang. Mungkin sebab ada promotion barang yang dorang beli kot? Hehehe.


Ramai betul datang sini. Untunglah tenant yang berniaga kat sini.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. tau tempat tu dah dibuka tapi sebab belum boleh keluar rumah maka kutahankan hati dulu.. wah.. jeles2.. jiran2 dah pergi ke situ, ai tak pergi lagi..

    ReplyDelete
  2. nak msuk bloglist jugak!!~
    ngeh3.

    ReplyDelete
  3. tempat baru.... mesti nak try tgk... kut2 ada yg menarik......

    ReplyDelete
  4. Setia city mall?? kat ne ni nasz??? ramainye org..




    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete