KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, May 24, 2012

"SEGMEN 2 : BLOGLIST JUNE"

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya telah ditag oleh Yayah Nasake untuk join segmen bloglist June yang dianjurkan oleh Nur Amalina. So, saya pun tak ada kerja apa nak dibuat, dengan rela hati dan tanpa kompromi menjoinkan diri segmen ini.

Dulu masa mula-mula saya berblogging dulu, saya tak faham dan tertanya-tanya apa guna bloglist ini. Macam tak ada fungsi dan menyemak blog saya saja. Selepas beberapa lama berblogging, baru saya faham fungsi sebenar bloglist ini.

Bloglist perlu untuk mudahkan saya terjah blog yang ada entry menarik minat perhatian saya. Lagipun, link blog saya berada di bloglist rakan blogger lain bantu sumbangkan trafik ke blog saya.

Segmen ini expired pada 1hb Jun 2012 jam 10.00 malam.

Jom kita support blogger baru ini. Tak rugi kita support sesama blogger. Jangan jadi macam saya dulu, sombong dan tak mahu join dengan blogger lain.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. jom terjah cni =)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/05/jangan-bersedih.html

    ReplyDelete
  2. abg ditag : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  3. Hye :)
    Thnxx sbb sudi singgah dan join
    segmen ama yg tak seberapa tu :)
    TQ TQ :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yuhoo ~!
    senarai blogger untuk
    SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
    thnxx pada mereka yang sudi join :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete