KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, May 7, 2012

NUFFNANG DAH KEDEKUT SEKARANG...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Lepas saya cash out dalam entry INI hari tu, terus tak dapat apa-apa campaign untuk blog ni. Terasa ke'kedekut'an Nuffnang di situ. Hehehe.

Nuffnang yang dulunya pemurah kepada saya, terus hilang ke'pemurah'annya dan menjadi semakin kedekut. Mungkin semakin banyak blog-blog baru muncul dan menepati kriteria yang digariskan oleh Nuffnang kot?

Mungkin juga Nuffnang tengah busy dengan Digi WWWOW Award yang sedang menjalankan sesi undian? Kepada korang yang belum UNDI Mohd Naser.Com, sila klik http://goo.gl/ZdZT9 dan tekan VOTE ye? 


Anyway, korang ada dapat apa-apa campaign dari Nuffnang tak? 


Wassalam.




-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. baru aje habis BE :) harap2 dpt lg.. hehe

    ReplyDelete
  2. mmm....saya tak pernah dapat...HAHAHAH

    lagi best

    ReplyDelete
  3. asyk failed je bla nk daftar nuffnang. grrr >< betapa lembabnya saya disitu. :|

    ReplyDelete
  4. haha... majok nufnang nnti baca entry awk ni... :)

    ReplyDelete
  5. eyqa lagi syok . tak pernah dapat --'

    ReplyDelete
  6. pernah dapat tapi bertahan seminggu jerk, peh tu terus x dapat sampai sekarang... haha

    ReplyDelete
  7. tak pernah dapat pun..., rasanya remy salah pasang ataupun tak betul caranya.... tak kisah lah.....

    ReplyDelete